Feestelijke openingsweek Bibliotheek Bergen

Zaterdag 24 november gaat de openingsweek van de vernieuwde Bibliotheek Bergen van start in Den Asseldonk. Van 24 tot en met 30 november heeft de Bibliotheek een bomvol programma voor jong en oud. De officiële opening wordt verzorgd Wethouder Frans Pekema. Voor de jonge bezoekers ligt een leuk cadeautje klaar en volwassenen profiteren van een scherpe feestaanbieding.

 

Openingsweek vol activiteiten voor jong en oud

Zaterdag 24 november begint de openingsweek om 10.00 uur met een feestelijke voorstelling over Dikkie Dik en de officiële opening is dan van 15.00 tot 18.00 uur. De feestweek wordt afgesloten op vrijdag 30 november met om 15.30 uur een TechLab Expeditie over Stop-motion & Greenscreen en om 19.30 uur een Meet & Greet met thrillerauteur Jack Lance.

Voor een compleet overzicht van deze feestweek ga naar de Regiokalender op deze website.

Word lid en ontvang 50% korting en een mooi cadeau!

Onbeperkt boeken, tijdschriften en speelgoed lenen en nooit meer boete betalen? Dat kan met een light of normaal van BiblioPlus. En dit alles voor nog geen € 2,00 per maand. Nog meer voordelen: e-books lenen, gratis twee online cursussen per jaar en korting op activiteiten. Wie vóór 31 december lid wordt, krijgt 50% korting op het lidmaatschap en een mooi cadeau!

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest