Fiets mee en maak kans op dames- of herenfiets

Wie meedoet met de jaarlijkse fietstocht van Wielercomité Afferden op zondag 16 september dingt gratis mee naar een fiets en diverse andere prijzen. De fiets is de hoofdprijs in de jubileumloterij en beschikbaar gesteld door Tweewielers Johan van Heumen uit Afferden.

Wielercomité Afferden kent dit jaar twee jubileums. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat het Wielercomité is gestart met de organisatie van de wielerronde in Afferden. Begin van deze eeuw is het comité daarmee gestopt. Daarvoor in de plaats is een recreatieve fietstocht gekomen. Deze vindt jaarlijks op de derde zondag van september plaats. Dit gebeurt inmiddels voor de vijfde keer.
Reden voor Wielercomité Afferden om dit jaar op 16 september onder de deelnemers een gratis loterij te houden. De hoofdprijs is een Gazelle dames- of herenfiets. Deze fiets heeft 7 versnellingen, een naafdynamo, staat op anti-lek banden en heeft een veiligheidsslot. Verder krijgt de winnaar een jaar garantie op de fiets. Daarnaast twee gratis servicebeurten bij Tweewielers Johan van Heumen.
De bekendmaking van de winnaars van de fiets en overige prijzen vindt zondag 16 september plaats bij start- en finishplaats cafetaria ‘t Kapelleke in Afferden. Naast deze gratis loterij kan men dit jaar behalve op de 25 en 40 km fietstocht ook inschrijven op de 60 km fietstocht. De route loopt deels over Duitsland. Deelname kost 5 euro per persoon ongeacht de afstand.
Om kinderen te stimuleren samen met hun ouders mee te doen, fietsen kinderen tot en met 12 jaar gratis mee.

 

Foto: Johan van Heumen (midden) stelt de fiets voor de jubileumloterij van Wielercomité Afferden beschikbaar. Links penningmeester Gerrie Litjens en rechts voorzitter Ton van Mil van Wielercomité Afferden.

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest