Geflatteerd verlies SPES

Na de eerste competitiewedstrijd gewonnen te hebben heeft SPES afgelopen zondag de tweede wedstrijd van het binnenseizoen helaas verloren. Tegen mede-koploper en titelkandidaat Rosolo werd in sporthal Heuvelland in Groesbeek ietwat geflatteerd verloren met 12-16. (Door Remi van Bergen)

De dames uit Milsbeek traden deze middag wederom aan zonder de langdurig geblesseerde Dyan Peters. Haar plek werd deze middag verdienstelijk ingevuld door Ize Stupers.

SPES speelde gretig en liet zich het kaas niet van het brood eten. Rosolo speelde wat rommelig en was gelukkig niet bijster zuiver in de afronding. SPES kon met gemak bijblijven en de stand was met rust dan ook 7-7.

Na rust zette Rosolo een tandje bij, maar ook toen gaf SPES erg weinig toe. Nadat de gasten waren uitgelopen tot 8-12 zette de speelsters van trainer Johnnie Vervoort aan en kwamen terug tot 12-13 en werd het weer een spannende wedstrijd die nog alle kanten uit kon gaan. Uiteindelijk had Rosolo het geluk aan hun zijde en scoorden in de laatste paar minuten nog driemaal, waardoor de uitslag 12-16 werd. “Ondanks dit verlies ben ik ben trots op de meiden,” aldus Vervoort. “Tegen een titelkandidaat zo spelen en zien dat ons spel steeds beter wordt, doet me goed. Jammer dat we verliezen, maar kijkend naar het spel, ben ik tevreden trainer.”

De Korfrakkers – Swift Velden
De korfbalsters van Swift uit Velden konden ook hun tweede wedstrijd niet winnen en staan onderaan op de ranglijst van de topklasse. Het duel in Erp werd met 19-13 verloren.

door | 25,nov,2019 | Korfbal, Milsbeek, Velden

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Judotoernooi in Groesbeek voor jeugdig talent

Judotoernooi in Groesbeek voor jeugdig talent

In de plaatselijke sporthal van sportdorp Groesbeek, werd voor de 33ste keer het Breedtesport judotoernooi georganiseerd. In dit altijd drukke toernooi was Budoschool Gennep vertegenwoordigd met 15 judotalenten en ook Judo Ryu Maasduinen was er met een tiental judoka....

SPES komt tekort tegen Swift

SPES komt tekort tegen Swift

Gisteren stond de Limburgse derby op het programma in de Topklasse Korfbal. In de razend spannende competitie moest er deze zondag gewonnen worden door SPES om definitief afstand te nemen van het nog puntloze Swift. Helaas liep het anders voor de Milsbeekse equipe,...

Milsbeek verliest koppositie, noodklok luidt voor Vitesse

Milsbeek verliest koppositie, noodklok luidt voor Vitesse

SV Milsbeek, trotse koploper in de vierde klasse H moest op bezoek bij DSV in Ledeacker. Op sportpark De Laan werd het een lijdensweg voor de gasten want zij gingen met 4-0 kansloos ten onder, waardoor de koppositie werd overgenomen door Festilent uit Zeeland. Het was...

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht