Gelijkspel Milsbeek en Achates in uitduels

Zowel SV Milsbeek als Achates uit Ottersum hebben in hun uitduel gelijkgespeeld. Milsbeek ging op bezoek bij Juliana Mill en zou bij winst aansluiting houden met de top in de vierde klasse. Het werd echter van beide zijden een rommelige en slordige wedstrijd die geen winnaar verdiende. Geen van de clubs wist dan ook het net te vinden en de wedstrijd eindigde zoals die begonnen was met 0-0.

Achates ging zondag op bezoek bij SV Estria op sportpark De Kranenhof in Escharen en kwam daar al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door Teun Lemmen. Een geflatteerde voorsprong want Estria had in de hele eerste helft voldoende kansen gehad op meerdere treffers.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld, maar een stug verdedigend Achates wist de boel schoon te houden. Tot een kwartier voor tijd toen de verdiende gelijkmaker viel en de eindstand bepaald werd op 1-1.

(Foto: Website SV Estria)

Weys - speciaal

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

Lauf Racing Team past programma 2019 aan

**verklaring Lauf Racing Team**Beste fans en volgers van Lauf Racing Team,Tot onze spijt hebben wij helaas besloten om in 2019 NIET deel te nemen aan het Eurol NK Autocross.Vanwege privé keuzes kunnen wij de combinatie Eurol NK Autocross en Autocross Masters niet...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest