Gelijkspel Milsbeek en Achates in uitduels

Zowel SV Milsbeek als Achates uit Ottersum hebben in hun uitduel gelijkgespeeld. Milsbeek ging op bezoek bij Juliana Mill en zou bij winst aansluiting houden met de top in de vierde klasse. Het werd echter van beide zijden een rommelige en slordige wedstrijd die geen winnaar verdiende. Geen van de clubs wist dan ook het net te vinden en de wedstrijd eindigde zoals die begonnen was met 0-0.

Video-ad

Achates ging zondag op bezoek bij SV Estria op sportpark De Kranenhof in Escharen en kwam daar al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door Teun Lemmen. Een geflatteerde voorsprong want Estria had in de hele eerste helft voldoende kansen gehad op meerdere treffers.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld, maar een stug verdedigend Achates wist de boel schoon te houden. Tot een kwartier voor tijd toen de verdiende gelijkmaker viel en de eindstand bepaald werd op 1-1.

(Foto: Website SV Estria)

Siebengewald C wint bekerwedstrijd seniorenteams

Team Siebengewald C heeft maandag 17 juni in een spannende finalewedstrijd tegen team Siebengewald B de bekerwedstrijd seniorenteams Gemeente Bergen gewonnen. De derde en vierde plaats gingen respectievelijk naar team Bergen 1 en Bergen 2.De afgelopen...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest