Gemeente gaat autowrakken opruimen

Toezichthouders van de gemeente Bergen hebben geconstateerd dat er in de berm van de Elsterendijk in Well al maandenlang een donkerblauwe BMW met kenteken EXO3UVC staat geparkeerd en dat er op het parkeerterrein van de H&P-supermarkt aan de Gochsedijk 92 te Siebengewald al wekenlang een zwarte Vauxhall Vectra zonder kentekenplaten staat geparkeerd. De eigenaren hebben zich ondanks meerdere oproepen niet gemeld en nu heeft de gemeente deze voertuigen op kosten van de eigenaren overgebracht naar het terrein van de gemeenteloods op industrieterrein de Flammert in Nieuw Bergen.

Indien de eigenaren zich niet melden binnen een bepaalde termijn zullen de auto’s verkocht worden en zal de opbrengst tegen de afsleep en opslagkosten worden verrekend. De gemeente had voor beide gevallen bestuursdwang toegepast en de bekendmaking hiervan op de autoruiten aangebracht.

door | jul 10, 2019 | Gemeente Bergen, Weer & verkeer

SWB introduceert meldpunt Naoberschap

Meer voor elkaar zorgen en op elkaar letten. Elkaar helpen en met raad en daad bijstaan als instanties het laten afweten. Met de introductie van het project Naoberschap en een daarbij horend centraal meldpunt start Stichting Welzijnsbevordering Bergen...

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest