Gemeentelijke onderscheiding voor Genneps horecapaar

Toon en Marian von der Haar-van Arensbergen, beter bekend als Toon en Marian van De Kroon, ontvingen op zondag 24 maart een Ganapja uit handen van burgemeester Peter de Koning. Dat gebeurde tijdens de afscheidsreceptie op die middag in Hotel De Kroon, waar Toon en Marian voor de laatste keer gastheer en gastvrouw waren, alvorens het stokje over te dragen aan de nieuwe eigenaren.

Het echtpaar zwaaide 35 jaar lang de scepter over het befaamde hotel in hartje Gennep. In al die jaren boden ze een warm welkom aan een groot aantal gasten én aan vele Gennepse verenigingen, gezelschappen en politieke partijen. Met de insteek ‘Hoe kunnen we elkaar helpen?’ hebben ze veel betekend voor het verenigingsleven en de leefbaarheid in Gennep.

Video-ad

Gastvrij, gul en vriendelijk zijn woorden die het paar Von der Haar kenmerken. Marian kreeg het gastvrouwschap met de paplepel ingegoten; haar ouders waren in het verleden eigenaar van Hotel De Kroon. Toon is nog betrokken geweest bij de oprichting van de afdeling Kop van Noord-Limburg van de Koninklijke Horeca Nederland en was daar enige tijd bestuurslid. Daarna werd hij actief bestuurslid bij Horeca Ondernemers Gennep. Toon en Marian toonden zich altijd zeer betrokken bij de vele activiteiten in het centrum van Gennep en hebben ze met hun inbreng bijgedragen aan de renovatie van de Markt.

Weys - speciaal
Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest