Gennep gaat voor ‘Warmetruienweek’

Verwarm jezelf, niet de wereld. Met dit motto melden elk jaar honderdduizenden Nederlanders zich actief aan voor Warmetruiendag, dit jaar op 15 februari. Wist je dat we met één graad lager maar liefst 6% CO2 en 6% energie besparen?

Deze dag is hét moment in het jaar om stil te staan bij ons energiegedrag en onze energiebesparingssuccessen, slimme innovaties en alledaagse duurzame oplossingen met elkaar te delen.

In gemeente Gennep gaan ze graag een stapje verder en organiseren ze een Warmetruienweek. Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 februari daagt de gemeente iedereen uit om de verwarming één graad (of meer) omlaag te zetten. Verwarm jezelf met een trui, vest of dekentje, een warme drank en deel jouw tips en ervaringen! Volg je de Facebookpagina van de gemeente Gennep, dan kunt je aangeven of je deelneemt aan het evenement Warmetruienweek en deel jouw tips met alle inwoners.

Warmetruienweek Gennep 2019

Doe jij ook mee? Lees meer op https://maasduinencentraal.nl/gennep-gaat-voor-warmetruienweek/ Gemeente Gennep GennepNu.nl Gennep (gemeente) Provincie Limburg De Limburger 1Limburg De Gelderlander VerduurSAMEN2030

Posted by Maasduinencentraal on Wednesday, 6 February 2019
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad