Gennepse Raad maakt 180 graden ommezwaai

Begin volgend jaar zullen de werkzaamheden starten om de raadzaal van de gemeente Gennep aan een grondige opknapbeurt te onderwerpen. De raadzaal zal dan ook worden voorzien van moderne communicatie en audio/video-technologie en opnieuw worden ingericht, waarbij opvalt dat de zaalindeling 180 graden gekeerd wordt (zie bijgevoegde plattegrond).

Tijdens de periode van verbouwing (januari en februari 2019) staat er vooralsnog maar één raadsvergadering op de agenda, die dan waarschijnlijk in Pica Mare zal plaatsvinden. De opening van de vernieuwde raadzaal staat gepland op 1 maart waarbij de overdracht van de gemeentesleutel aan de carnavalsvereniging de eerste officiële handeling is die er plaatsvindt.

door | okt 17, 2018 | Gemeente Gennep, Politiek

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

2 Comments

  1. Ik denk als ze voor die paar vergaderingen Pica Mara afhuren dat het goedkoper is voor de gemeenschap, het moet tenslotte allemaal worden betaald. Zo heeft de oude zaal karakter enz dus zoveel mankeert er niet aan.

    Post a Reply
  2. Hoezo 180 graden gedraaid?! Nu is de oostelling toch ook aan de rechterzijde (van de toren).
    Ik vraag me af waarom ze niet een volledig rondje maken. Dan zijn de in-/uitgangen vrijer en is er meer ruimte voor het publiek.

    Post a Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ooievaars bepalen start restauratie stadhuis Gennep - Maasduinen Centraal - […] Lees ook  gennepse-raad-maakt-180-graden-ommezwaai […]

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest