Gezellige kerstmarkt in Gennep

De kerstdagen komen zoetjesaan dichterbij. Als voorloper daarop organiseert Stichting SumMmertime Gennep op zaterdag 15 en zondag 16 december in samenwerking met 4Events weer een sfeervolle en gezellige kerstmarkt in hartje Gennep.

Van 13.00 tot 17.00 uur wordt de knusse Markt voor het historisch stadhuis omgetoverd tot een waar kerstparadijsje. Er zijn vele stands waar van alles te koop wordt aangeboden en men kan genieten van diverse live optredens. Nieuw is een aantrekkelijke kunstoutlet in het pand van Blokker. Zondag 16 december is tevens koopzondag in Gennep.

Diverse ondernemers zullen op beide dagen kerststukjes, ambachtelijke producten, sieraden, hebbedingetjes en andere leuke attributen te koop aanbieden. De stands staan rondom de Markt gegroepeerd, zodat er een intiem binnenplein wordt gevormd. Zo kunnen bezoekers optimaal genieten van de sfeer, de kramen, de zangkoren en de muziekverenigingen. En dat alles onder het genot van bijvoorbeeld een kop soep, glaasje glühwein of warme chocomel met iets lekkers. Tevens vindt tijdens de kerstmarkt in het pand van de voormalige Blokkerwinkel een interessante kunstoutlet plaats. Een aantal kunstenaars biedt hier werk aan tegen verrassend lage prijzen.

De vocale liveoptredens worden zaterdag 15 december onder meer verzorgd door de Muzieknootjes, Suuk 7, Caecilia @Home, Joyim en Gemengd Koor Oeffelt. Tevens maakt een doedelzakspeler zijn opwachting. Zondag 16 december kan men genieten van onder meer Brass Gennep, Cheers, Pinc Dance en het jeugdorkest van de harmonie. Een levende kerststal is uiteraard ook opgenomen in het programma. Kortom: alleszins de moeite waard om zaterdag 15 of zondagmiddag 16 december hartje Gennep met een bezoekje te vereren.

door | nov 28, 2018 | Gemeente Gennep, Gennep

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest