Goederenbank naarstig op zoek naar opslagloods

Goederenbank Bergen is drukdoende met de verhuizing van de winkel naar het pand van voormalig Briels Wonen aan de Lindenlaan in Nieuw Bergen. Voor de opslag van de vele goederen zoekt Jac van Helden met grote spoed een opslagloods van minimaal 400 m2.

Zaterdag 9 februari is de nieuwe winkel met tweedehandsgoederen aan de Lindenlaan al open voor het publiek. ”Dat gebeurt wel provisorisch tot aan de carnaval’, zegt Jac van Helden van de Goederenbank. ”Na de carnaval kunnen we ook over de naastgelegen carnavalswinkel beschikken die we willen gaan gebruiken voor de verkoop van kleding.”
Nu is veel kleding te vinden op de bovenverdieping van het pand aan de Lindenlaan. De kelder staat tot aan de nok toe vol met boeken en tafelservies. Alle andere tweedehandsartikelen hebben verder zo goed en zo kwaad als het gaat een plekje in het pand gekregen.

In het huidige pand van de Goederenbank op industrieterrein de Flammert in Bergen zijn zaterdag voor het laatst nog restantartikelen te vinden die met hoge kortingen van de hand gaan. Daarnaast is Van Helden met spoed op zoek naar een opslagloods van minimaal 400 m2. Deze zoektocht is extra urgent geworden nu pogingen om samen met biljartvereniging ‘t Töpke uit Afferden een alternatieve locatie op De Flammert te betrekken, niet zijn gelukt. Zoals bekend is ook de Offerse biljartvereniging al langer op zoek naar een nieuwe ruimte omdat de biljarters op korte termijn uit gemeenschapshuis Iedershuis moeten vertrekken.

Wie een loods te huur heeft, wordt verzocht contact op te nemen met Jac van Helden, tel. 06 – 25399139.

Foto: De Goederenbank is verhuisd naar de Lindenlaan in Nieuw Bergen en gaat zaterdag 9 februari open voor publiek.  Op de oude locatie op De Flammert zijn morgen nog enkele restartikelen tegen hoge kortingen verkrijgbaar.     

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest