Groen licht voor Minicamping De Niers

Na lang gesteggel is er eindelijk groen licht voor de uitbreidingsplannen van Minicamping De Niers in Ven-Zelderheide.

Het Genneps college wil (onder voorwaarden) een omgevingsvergunning afgeven voor zowel de studioverhuur in de bestaande loods als de bouw van drie chalets. Deze accommodaties zullen speciaal voor mindervaliden worden ingericht en is hiermee van toegevoegde waarde binnen het toeristisch aanbod, aldus wethouder Van Hulsteijn.

Reclameborden
Het college heeft verder beslist geen medewerking te willen verlenen aan het legaliseren van het bestaande reclamebord. Wel stellen ze de initiatiefnemer in de gelegenheid om een aanvraag voor objectverwijzing/toeristische bewegwijzering in te dienen. 

Ik ben blij
Eigenaar van de minicamping Henk is blij dat er eindelijk groen licht is: “Het heeft lang genoeg geduurd!” Hij was wel verrast dit via Maasduinencentraal te moeten vernemen en niet van de gemeente. “Pas als ik het op papier van de gemeente heb ben ik gerust gesteld”, aldus de ondernemer. 

Opening Waterboulevard Maaspark Well

De waterboulevard is de verbindende as tussen Nationaal Park De Maasduinen en het Maasdal. De boulevard loopt van het Bezoekerscentrum in de Bosserheide langs het Leukermeer naar de Kampweg.Zaterdag 6 juli is de officiële opening van de Waterboulevard...

Radwandertag, een grensoverschrijdende fietsdag

Zondag 7 juli is de 28ste editie van de Niederrheinischer Radwandertag: een uniek en gratis fietsevenement dat deelnemers kennis laat maken met fietsroutes aan de Nederlandse én Duitse kant van de grens. In Nederland zijn zes startpunten: Nieuw Bergen op...

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest