Heijen en Arcen verliezen aansluiting, eerste zege Montagnards

Montagnards uit Bergen kon in Venlo door een overtuigende zege op mede-laagvlieger VVV ’03 de rode lantaarn overdragen aan de thuisploeg. Kort voor rust scoorde Jesse Jaspers de openingstreffer en meteen na de pauze was het Willem van der Maazen die de 0-2 liet aantekenen. VVV ’03 deed wel nog wat terug maar het was wederom Van der Maazen die de marge op twee doelpunten zette. Het was in de slotfase een eigen goal van VVV ’03 die de 1-4 eindstand bepaalde.

Een klassieke off-day van DEV-Arcen op bezoek in Oostrum waarbij met name de eerste helft een afwachtend Arcen zich het kaas van zijn brood liet eten. Bij rust was het dan ook al 2-0 voor de gastgevers en na de thee ging het al niet veel beter voor DEV dat maar geen vuist kon maken en Oostrum dat op een counter bleef loeren. Wellicht dat het traditionele Oktoberfeest van afgelopen zaterdag toch zijn wissel heeft getrokken met een verstoorde nachtrust voor de spelers.

Door de tweede opeenvolgende nederlaag heeft Heijen de aansluiting met de top van het klassement verloren. In Meterik moesten de Heijenaren zonder zelf te scoren drie tegentreffers incasseren. “Dat klinkt alsof we er kansloos afgegaan zijn, maar schijn bedriegt”, aldus de Heijense trainer Peter ten Haaf.

“We begonnen de eerste helft zwak en komen op dat moment terecht op een 1-0 achterstand”, blikt de oefenmeester uit Cuijk terug. “Vervolgens hebben we 60 minuten op de helft van Meterik gespeeld, maar de bal wilde er niet in. De 2-0 valt na een lange bal van Meterik, waarbij onze keeper de bal ongelukkig raakt en bij de 3-0 werden we volledig weggecounterd.” Door het verlies zakt Heijen naar een vijfde plaats. (Bron: Kliknieuws)

door | 22,okt,2018 | Arcen, Bergen, DEV, Heijen, Montagnards, vv Heijen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht