Hip nieuw relatiegeschenk gemeente Bergen

De gemeente Bergen heeft vanaf nu een nieuw relatiegeschenk. Net als het vorige is het weer een vaas van klei uit eigen gemeente, alleen wordt deze met een 3D printer gemaakt door Vormvrij3D uit Afferden. 

Er zijn drie modellen die staan voor: Natuur – Bedrijvigheid & Mens, afhankelijk van de gelegenheid wordt gekeken welk geschenk het beste past. 

Natuur
De contour verwijst naar een boom, de golven staan voor de Maas en de Maasduinen, het bovenaanzicht staat symbool voor de even kernen van de gemeente.

Bedrijvigheid
Deze boom is in de vorm van een tandwiel met zeven tanden welk ieder een dorpskern vertegenwoordigt. 

Mens
Deze boom staat voor het aantal inwoners, elk bolletje klei vertegenwoordigt 1 van de 13132 inwoners van de gemeente. Bij elke bestelling zal het exacte aantal worden aangepast aan het huidige bestand. 

Natuur - Bedrijvigheid & Mens

Alle vazen zijn zowel aan de buitenkant als van binnen geglazuurd en aan de onderzijde voorzien van het gemeente wapen. Met deze nieuwe geschenken komt er een einde aan de groene vaasjes welke Pottenbakkerij de Tramhalte jaren heeft gemaakt voor de gemeente. 

door | okt 8, 2019 | Gemeente Bergen, Politiek

Eigen Belevenistafel voor Bergen

In het Geheugenhuis van Biblioplus in Den Asseldonk kun je je brein fit houden. Kom langs en schuif aan bij de BelevenisTafel. Onder het genot van koffie of thee doen we samen spelletjes kunnen we puzzelen en gezellig samen praten. Vooraf aanmelden is niet...

Bloedig mysterie in Wellse bossen

Wat er in 1937 in de Wellse bossen is gebeurd? Ooit van Pago Marmore gehoord? Van Lucius van Binsbergen? Er wordt niet over gepraat hè? Afgelopen zaterdag was de ontknoping van dit bloedige mysterie tijdens een uitverkochte spokentocht in Well. Maar liefst...

Bergenaren aan de start van Roparun

Bergenaren aan de start van de langste estafetteloop van de wereld. Ruim 560 km van Bremen naar Parijs. Tijdens Pinksteren 2020 staat het Liebesgrün Runningteam aan de start van de langste estafetteloop van de wereld, de Roparun. Het team bestaat uit 4 Nederlandse en...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest