Hip nieuw relatiegeschenk gemeente Bergen

De gemeente Bergen heeft vanaf nu een nieuw relatiegeschenk. Net als het vorige is het weer een vaas van klei uit eigen gemeente, alleen wordt deze met een 3D printer gemaakt door Vormvrij3D uit Afferden. 

Er zijn drie modellen die staan voor: Natuur – Bedrijvigheid & Mens, afhankelijk van de gelegenheid wordt gekeken welk geschenk het beste past. 

Natuur
De contour verwijst naar een boom, de golven staan voor de Maas en de Maasduinen, het bovenaanzicht staat symbool voor de even kernen van de gemeente.

Bedrijvigheid
Deze boom is in de vorm van een tandwiel met zeven tanden welk ieder een dorpskern vertegenwoordigt. 

Mens
Deze boom staat voor het aantal inwoners, elk bolletje klei vertegenwoordigt 1 van de 13132 inwoners van de gemeente. Bij elke bestelling zal het exacte aantal worden aangepast aan het huidige bestand. 

Natuur - Bedrijvigheid & Mens

Alle vazen zijn zowel aan de buitenkant als van binnen geglazuurd en aan de onderzijde voorzien van het gemeente wapen. Met deze nieuwe geschenken komt er een einde aan de groene vaasjes welke Pottenbakkerij de Tramhalte jaren heeft gemaakt voor de gemeente. 

door | okt 8, 2019 | Gemeente Bergen, Politiek

Maasduinen Centraal feliciteert alle geslaagden

Maasduinen Centraal feliciteert alle geslaagden

De sociale media worden overspoeld met berichten van geslaagde scholieren en studenten. Wij als Maasduinen Centraal willen allen die hun eindexamenjaar positief hebben afgesloten, zeker ook gezien de bijzondere omstandigheden waarin dit in deze coronatijd heeft moeten...

Blijde grootouders verwelkomen Fenne

Blijde grootouders verwelkomen Fenne

Bergen | Gerda en Leo Curfs uit 'Oud' Bergen zijn op eerste pinksterdag, maandag 1 juni trotse grootouders geworden van een prachtige kleindochter genaamd Fenne. Fenne is geboren in Nijmegen en is de dochter van Janneke Boeijen en Ties Curfs.  

BOA Bergen vanaf nu zichtbaar

BOA Bergen vanaf nu zichtbaar

Bergen | Op woensdagmiddag 3 juni heeft Marcel van de Ven van het gelijknamig autobedrijf uit Bergen de nieuwe dienstauto van de BOA overhandigd. Onder toeziend oog van burgemeester Pelzer is de elektrische VW Up in gebruik genomen. Vanaf nu is de BOA in de gemeente...

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad