Hoe ik Bergen zie?

”Aandacht voor betaalbare huurwoningen, grotere losloop-gebieden voor honden of meer uitgaansgelegenheden om de gemeente ook voor jongeren interessant te houden.”

Een kleine greep uit alle reacties die we vandaag hebben ontvangen. We zijn enorm blij met de drukbezochte kraam op de jaarmarkt en hopen ook de rest van de week nog veel interessante input te verzamelen.

Wat is onze toekomstwens en hoe gaan we die de komende 15 jaar samen realiseren? Sluit aan tijdens een van onze activiteiten in de week van ‘Hoe ik Bergen zie…’ Voor alle informatie kijk op www.bergen.nl/omgevingsvisie of hou de Facebookpagina Gemeente Bergen in de gaten!

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

4 Comments

 1. Hoe ik Bergen zie………

  Een achterstandsgemeente met veel te hoge uitgaven in het sociaal domein. Wachtend op een faillissement……… Zonder enige hoop op verbetering.

  Post a Reply
  • Beste mijnheer / mevrouw de Jong, fijn dat u de moeite neemt om te reageren. Ik ben de projectleider voor de Omgevingsvisie. Hiervoor hebben we o.a. de week van “Hoe ik Bergen zie…” bedacht. Ik wil u uitnodigen om langs te komen en hierover verder te praten. Dat kan bijvoorbeeld maandagmiddag of vrijdagochtend of tijdens een van de avonden die we organiseren. Ik ben nog hoopvol gestemd!

   Post a Reply
 2. Beste mijnheer / mevrouw Bakker,

  Dank voor uw reactie, ik zal mij een dezer dagen bij u melden om mijn mening te verduidelijken.
  Maar het komt er in grote lijnen op neer, dat gezien de leegloop (of het niet vol kunnen krijgen) van winkelruimtes in Bergen én in de rest van de gemeente. Gecombineerd met grote tekorten in het sociaal domein (mede door een grote vraag naar deze ondersteuning) in mijn ogen aangeven dat we in een “achterstands” gemeente wonen. waarbij de inwoners met moeite voor zichzelf kunnen zorgen, en zeker geen geld hebben om dat uit te geven binnen deze gemeente. Kijk ook maar naar het zeer beperkte aanbod aan restaurants en kroegen (bruisende kernen) in de gemeente en vergelijk dat eens met buurgemeentes ( bv Arcen/Plasmolen/Gennep).

  Mvg

  Dhr. Johan de Jong

  Post a Reply
  • Helder standpunt waarvoor dank!

   Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest