HRC verliest in Grave, ‘Houdini-act’ Astrantia

Op Sportpark de Heikant in Middelaar heeft Astrantia een 0-4 achterstand om weten te buigen naar een 4-4 gelijkspel. Een einduitslag waar het lang niet naar uitzag. (Bron: Website Astrantia)

Astrantia begon goed aan de wedstrijd maar het was V.V. Holthees-Smakt dat de score opende door een ingooi van Astrantia te onderscheppen en af te maken. Op slag van rust werd het 0-2 en gingen de bezoekers met een goed gevoel pauzeren.

Astrantia kwam niet scherp uit de kleedkamer en nog voor de supporters goed en wel zaten was het 0-3. Niet lang daarna werd het zelfs 0-4 en leek de wedstrijd gelopen. De aansluitingstreffer van Goossens, een rake kopbal uit een corner 20 minuten voor tijd, leek in eerste instantie slechts voor de statistieken, maar bleek de inleiding voor een slotoffensief van de thuisploeg.
Foto’s Marieke Lemmen >>>

Dennis Simons scoorde de 2-4, een solo op randje zestien met links over de keeper geschoten, en meteen daarna de 3-4, Hans Kroon kopte door en Simons kopte binnen. Aanvoerder Kroon zette de eindstand op het bord door een terugspeelbal te onderscheppen en meteen de trekker over te halen van buiten de zestien; 4-4.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 72)

HRC ’27 uit Afferden ging afgelopen zondag naar sportpark De Bikkelkamp in Grave voor een wedstrijd tegen GVV ’57. De ploeg uit Grave die bovenin de ranglijst meedraait kende deze middag geen probleem met de gasten. Na de 1-0 ruststand werd de in de tweede helft de voorsprong al snel verdubbeld.

Na ruim een uur voetballen wist Patrick van Santen de aansluitingstreffer te maken, maar de vreugde was van korte duur want GVV scoorde binnen vijf minuten de 3-1. Toch wisten de gasten het spannend te maken want met nog een kwartier op de klok maakte Thijs Custers de 3-2. Kort voor tijd was het GVV dat een einde maakte aan de Afferdense illusie door de eindstand op 4-2 te bepalen.

door | 13,mei,2019 | Afferden, Astrantia, HRC 27, Middelaar

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Luc Peters wel de beste maar geen kampioen

Luc Peters wel de beste maar geen kampioen

Dat het coronavirus ook op sportgebied heel slecht kan uitpakken, is Luc Peters pijnlijk duidelijk geworden. De 27-jarige darter uit Nieuw-Bergen was al rankingkampioen, maar moet die titel door het coronavirus inleveren. Peters stond in vier van de vijf...

Seizoen amateurvoetbal wordt niet uitgespeeld

Seizoen amateurvoetbal wordt niet uitgespeeld

Het seizoen voor de voetbalamateurs is afgelopen en wordt niet meer uitgespeeld. De KNVB besloot dit gisteravond na de aanvullende kabinetsmaatregelen ter bestrijding van het Coronavirus. Dus geen kampioenen, geen promotie en geen degradatie met als gevolg dat het...

Judoka’s kunnen thuis aan de slag

Judoka’s kunnen thuis aan de slag

De judobond biedt elke dinsdag- en vrijdagavond om 19.00 uur de mogelijkheid om via YouTube een judotraining te volgen die je thuis kan uitvoeren. Deze training wordt verzorgd door Mark van der Ham. De trainingen zijn te volgen via de link:...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht