HRC verliest in Grave, ‘Houdini-act’ Astrantia

Op Sportpark de Heikant in Middelaar heeft Astrantia een 0-4 achterstand om weten te buigen naar een 4-4 gelijkspel. Een einduitslag waar het lang niet naar uitzag. (Bron: Website Astrantia)

Astrantia begon goed aan de wedstrijd maar het was V.V. Holthees-Smakt dat de score opende door een ingooi van Astrantia te onderscheppen en af te maken. Op slag van rust werd het 0-2 en gingen de bezoekers met een goed gevoel pauzeren.

Astrantia kwam niet scherp uit de kleedkamer en nog voor de supporters goed en wel zaten was het 0-3. Niet lang daarna werd het zelfs 0-4 en leek de wedstrijd gelopen. De aansluitingstreffer van Goossens, een rake kopbal uit een corner 20 minuten voor tijd, leek in eerste instantie slechts voor de statistieken, maar bleek de inleiding voor een slotoffensief van de thuisploeg.
Foto’s Marieke Lemmen >>>

Dennis Simons scoorde de 2-4, een solo op randje zestien met links over de keeper geschoten, en meteen daarna de 3-4, Hans Kroon kopte door en Simons kopte binnen. Aanvoerder Kroon zette de eindstand op het bord door een terugspeelbal te onderscheppen en meteen de trekker over te halen van buiten de zestien; 4-4.

HRC ’27 uit Afferden ging afgelopen zondag naar sportpark De Bikkelkamp in Grave voor een wedstrijd tegen GVV ’57. De ploeg uit Grave die bovenin de ranglijst meedraait kende deze middag geen probleem met de gasten. Na de 1-0 ruststand werd de in de tweede helft de voorsprong al snel verdubbeld.

Na ruim een uur voetballen wist Patrick van Santen de aansluitingstreffer te maken, maar de vreugde was van korte duur want GVV scoorde binnen vijf minuten de 3-1. Toch wisten de gasten het spannend te maken want met nog een kwartier op de klok maakte Thijs Custers de 3-2. Kort voor tijd was het GVV dat een einde maakte aan de Afferdense illusie door de eindstand op 4-2 te bepalen.

door | 13,mei,2019 | Afferden, Astrantia, HRC 27, Middelaar

Yasmine Abbes in finale EK 1500 meter

Afgelopen weekend waren de Europese kampioenschappen atletiek onder 20 jaar in het Zweedse Boras met een negende plek in de finale 1500 meter voor Yasmine Abbes uit Mook in een tijd van 4:30,61. “Met een negende plaats in dit veld kan ik zeker leven. Het...

Danny Lauf is hersteld van blessure en klaar voor de start

Eindelijk is Danny Lauf van zijn breuk hersteld. Een ongeluk van april dit jaar heeft de Siebengewaldse autocrosser drie maanden aan de kant gehouden. Tijdens de Autocross Masters in Wijhe op 27 en 28 juli zal Lauf Racing Team weer aan de start verschijnen.Na veel...

Yasmine Abbes klaar voor EK in Zweden

Het Nederlandse Team dat deelneemt aan de Europese Kampioenschappen onder de 20 jaar in Borås (Zweden) telt maar liefst 37 talentvolle atleten. Een daarvan is de 17-jarige Yasmine Abbes uit Mook die uitkomt op de 1500 meter. Het EK vindt plaats van...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest