Infoavond dijken Well druk bezocht

Infoavond dijken Well druk bezocht

door | feb 2, 2017 | Sociaal maatschappelijk, Well | 1 reactie

Maar liefst tweehonderd bezoekers kwamen gisteravond op de voorlichtingsavond bij gemeenschapshuis de Buun in Well om zich laten te informeren en mee te denken over de plannen van het Waterschap om de dijken in en rond Well aan te passen, zelfs eventueel te verleggen om zo de veiligheid van de bewoners voor de komende eeuwen te waarborgen. “Aan de veiligheid mag niet getornd worden”, aldus Antoon Splinter, wethouder van de gemeente Bergen.

Weys - speciaal
SLAGER DE BEST

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

1 Comment

  1. Begin met een video over het hoogwater 1995 en roep heel hard ” dit willen we nooit meer meemaken!!” vervolgens de plaatjes met de oplossingen en je hebt het gros van de mensen al achter je. Verzeker de mensen ervan dat je er alles aan doet om ze niet tot overlast te zijn en let erop dat je de symbolische opgestoken middelvinger achter je rug niet laat zien aan het publiek.

    Maar de mensen informeren dat sinds 2008 de nooddijk een officiële waterkering geworden is en dat daar hele andere verplichtingen en rechten aan hangen, dat zijn we voor het gemak vergeten. Ook de semi-verharding die uiteindelijk een fietspad gaat worden op de dijk gaat gemakkelijk op in de wijziging van 2008. Uit eindelijk had u ons al bij ” dat mag nooit meer gebeuren… de rest wordt net zoals bij Amerikaanse presidenten oogluikend toegestaan.

    Wakker worden!!!!!!

    Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest