Invullen enquête gymlokaal Siebengewald week verlengd

Een enquête moet duidelijkheid brengen over de toekomst van het nog in gebruik zijnde gymlokaal naast het Kendelke in Siebengewald. Waar hebben de mensen behoefte aan? Welke andere activiteiten zouden er moeten plaatsvinden en zijn er nieuwe gebruikers te verwachten? Vragen waarop het bestuur van MFC de Klaproos graag een antwoord wil.

Het bestuur wil de gymlocatie graag behouden voor school en dorp, maar dan moeten er meer huurders komen. Voor het groot onderhoud zal worden aangeklopt bij de gemeente maar duidelijk is ook dat het aantal activiteiten uitgebreid zal moeten worden. Voor ideeën heeft het bestuur al de hulp in geroepen van een denktank. De hulp van het dorp is echter onontbeerlijk. Vandaar dat huis-aan-huis een enquêteformulier is verspreid waar iedereen wensen en ideeën kwijt kan.

Inmiddels hebben 148 personen dat formulier ingevuld maar is de deadline van 16 december verlopen. Het aantal van 148 is volgens het bestuur te weinig waarop besloten is de inlevertijd te verlengen tot zondag 23 december.
De enquête is online (op elk apparaat) in te vullen via de link https://su.vc/siebengewald. Wie geen mogelijkheid heeft tot het online invullen van de enquête, kan bij de Klaproos een papieren enquête invullen.

Foto: (vlnr) Julian Bardoel, Marco Dekker en John Jaspers roepen iedereen op om de enquête deze week in te vullen.

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest