Inzameling taxussnoeisel in de Maasduinen

Stichting Taxus Taxi haalt in de Maasduinenregio kosteloos taxus-snoeisel op voor de productie van medicatie tegen kanker. Daarmee levert Stichting Taxus Taxi een belangrijke bijdrage in de ‘strijd tegen kanker’ en maakt het ook voor u mogelijk maatschappelijke betrokkenheid te tonen. De eenjarige taxustwijgjes worden gebruikt voor de productie van Taxol, het basisbestanddeel van de chemotherapie bij kanker.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 72)

Met deelname aan Taxus Taxi kunt u een bijdrage leveren in de strijd tegen kanker. Taxus Taxi is een gratis afhaalservice die het taxus snoeisel bij u aan huis komt ophalen.

De minimale hoeveelheid is een volle kruiwagen of half gevulde Taxus Taxi Tas. Heeft u te weinig snoeisel om dit te laten ophalen en wilt u toch deelnemen? Snoei dan tegelijk met uw buren.

Voor meer informatie of het aanmelden van een afhaling van snoeisel klik dan hier >>>>

Succes huisartsenproject nekt ziekenhuis

Succes huisartsenproject nekt ziekenhuis

Het lijkt de wereld op zijn kop maar door het succes van huisarts Hans Peter Jung uit Afferden, die in 2015 een project startte dat kostenbesparend werkt in de geldverslindende gezondheidszorg, komt het nabijgelegen streekziekenhuis in Boxmeer in...

Burgerhulpverlening met AED’s

Burgerhulpverlening met AED’s

Bij een hartstilstand zijn de eerste zes minuten cruciaal. Als iemand dan start met reanimeren en een AED aansluit, is de kans op overleven het grootst. Een ambulancemedewerker redt het vaak niet om binnen zes minuten bij het slachtoffer te zijn. U...

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht