Inzameling taxussnoeisel weer van start

De jaarlijkse inzameling van taxussnoeisel door stichting Taxus Taxi gaat vanaf 1 juni weer van start. Het snoeisel van deze haagplant wordt gebruikt voor de productie van Taxol, het basisbestandsdeel van de chemotherapie. Elk jaar zijn er duizenden taxusdonateurs die bijdragen aan een mooi resultaat.

Stichting Taxus Taxi haalt in het hele Maasduinengebied gratis het snoeisel op voor de productie van medicatie tegen kanker. Daarmee levert deze stichting een belangrijke bijdrage in de ‘strijd tegen kanker’ en maakt het ook voor u mogelijk maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Kijk hier voor meer informatie >>>>

Taxus Taxi komt het snoeisel kosteloos voor de deur ophalen bij een minimale hoeveelheid van 15 kilo. Kleinere hoeveelheden zijn ook welkom, maar hiermee kunt u terecht bij de verschillende inzamelpunten. Om de inzameling zo makkelijk mogelijk te maken, biedt Taxus Taxi iedere donateur gratis tassen en zeilen aan. Deze materialen kunt u ophalen bij verschillende uitgiftepunten. Kijk voor de uitgiftepunten op www.taxustaxi.nl/uitgiftepunten.

Ook interessant

Maasduinen Centraal feliciteert alle geslaagden

Maasduinen Centraal feliciteert alle geslaagden

De sociale media worden overspoeld met berichten van geslaagde scholieren en studenten. Wij als Maasduinen Centraal willen allen die hun eindexamenjaar positief hebben afgesloten, zeker ook gezien de bijzondere omstandigheden waarin dit in deze coronatijd heeft moeten...

Blijde grootouders verwelkomen Fenne

Blijde grootouders verwelkomen Fenne

Bergen | Gerda en Leo Curfs uit 'Oud' Bergen zijn op eerste pinksterdag, maandag 1 juni trotse grootouders geworden van een prachtige kleindochter genaamd Fenne. Fenne is geboren in Nijmegen en is de dochter van Janneke Boeijen en Ties Curfs.  

Exploitatie Alverman zonder eerste elftal HRC ’27

Exploitatie Alverman zonder eerste elftal HRC ’27

Naar nu blijkt was het al enige tijd bekend dat de voetbalvereniging uit Afferden HRC '27 voor komend seizoen geen representatief eerste elftal op de been zou kunnen brengen. Met het naar buiten brengen van die informatie is gewacht totdat de gemeenteraad van Bergen...

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad