JazzTourAanDeMaas

Stelt u eens voor: op een nazomerse dag, fietsend van de ene monumentale locatie naar de andere, langs de prachtige bosrijke omgeving en mooie uiterwaarden rondom de Maas in de Noord-Limburgse gemeenten Gennep en Bergen, welke is uitgeroepen tot ‘meest ontspannende fietsgemeente van Nederland‘. Ondertussen genietend van hoogstaande jazzconcerten van de top van de Nederlandse Jazz scene. Tussendoor nog even de tijd nemen voor een hapje en drankje op het terras en daarna weer terug de fiets op, door het groene landschap naar het volgende concert.

Als afsluiting van de tour is er ’s avonds in de Roepaen een bijzonder concert met o.a. Bert van den Brink, Angelo Verploegen en Tocar! Wilt u alleen de fietstocht of alleen het avondconcert? Geen probleem, u kunt de kaartjes los bestellen!

TIJDEN:

10:30 Aanvang
11:00 1e concert
12:00 2e concert
15:00 3e concert
16:00 4e concert
16:30 einde Jazz Fietstour

20:00 aanvang avondconcert
22:30 einde avondconcert

Jazz Tour aan de Maas werkt op basis van 4 routes, startend vanaf 3 plaatsen (Ottersum, Heukelom en Aijen). Deze routes hebben kleine verschillen in afstanden en zijn verder vooral belangrijk voor u i.v.m. het vertrek en aankomstpunt. Alle routes komen langs alle musici.

Met o.a. Bert van den Brink, Angelo Verploegen, Wiro Mahieu, Rik Cornelissen, Tocar, Guido Wilbers & Liek Peters.

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest