Jet gaat on tour!

Jet gaat on tour!

door | mei 30, 2017 | Sociaal maatschappelijk, Wellerlooi | 1 reactie

JET GAAT ON TOUR!!!!

Omdat het allemaal onzeker was, snel ging en we even een momentje van voorbereiding nodig hadden, hebben we het even niet aan de grote klok gehangen, maar vanaf vandaag is de kogel door de kerk en nu mag iedereen het weten.

Volgende week woensdag 7 juni vertrekt Jeannette samen met Joke Gerrits (moeder), tante Nel (zus van Jo) en oom Brain naar………. het National Pirogov Medical Surgical Centre in Moskou. Oom Brain komt uit Engeland en kan dus perfect als tolk optreden en ze kunnen met z’n allen Jet ondersteunen en ook elkaar, want het is niet niks!

Het zal hopelijk een mooie en succesvolle reis gaan worden, maar ook heel heftig. De behandeling is immers heel erg heftig; Immuunsysteem wordt helemaal platgelegd, zware chemo (met alle gevolgen die daar bij komen), totale isolatie, etc.

We hebben echt heel veel vertrouwen in deze kliniek en de manier waarop de behandeling wordt uitgevoerd. Moskou is natuurlijk ver weg, een heel andere cultuur, maar we hebben contact met 2 personen die dezelfde behandeling hebben ondergaan en zij zijn hier erg positief over en hebben een heel mooi resultaat van de behandeling mogen ondervinden.

Toon en Davy blijven thuis in Wellerlooi en als het “erin zit” hopen zij ook nog even naar Moskou te gaan.

We weten dat iedereen heel erg meeleeft en zullen jullie middels FB en onze Blog op de hoogte blijven houden over de behandeling, de ervaring en alles wat we kunnen en willen delen.

Eind van deze week zullen we overigens nog een financiële update doen. De exacte opbrengst van het Benefiet concert is nog niet helemaal in kaart…volgt dus nog.

[rns_reactions]

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest