Jeugdig Vitesse verliest in Schijndel

Een zeer jong Vitesse ’08, met acht jeugdspelers boog uiteindelijk voor een goed spelend Avanti ’31. In Schijndel werd met 2-0 verloren. (Bron: Website Vitesse ’08)

Vitesse begon noodgedwongen met enkele jeugdspelers in de basis. Die deden het best wel goed en Vitesse kreeg zowaar nog een goede scoringskans door Ian Vervoort. Zijn kopbal ging net over. Aan de andere kant moest doelman Lex Wever handelend optreden bij een goed schot van Avanti. De Gennepse doelman stompte de bal over zijn doel . Voor de toeschouwers was het best wel een leuk en zeer sportieve wedstrijd tussen twee teams die respect voor elkaar toonden. Tien minuten na rust sloeg Avanti toe. Balverlies op het middenveld werd Vitesse fataal. Koen van Engeland zette zijn ploeg op voorsprong. In de 83. minuut maakte Toon van der Heijden er 2-0 van voor Avanti. Vitesse had zich goed verweerd, maar incasseerde toch een nederlaag.

door | 13,mei,2019 | Gennep, Vitesse 08

Mooie afsluiting Judo Jeugd Competitie

Zondag 19 mei was de finaledag van de Jeugd Judo Competitie Limburg in sporthal De Hamar in Belfeld. Dit seizoen streden drie teams van Judo Ryu Maasduinen om hun plekje deze dag. De meiden onder 12 jaar, in samenwerking met Budoschool Gennep streden op de...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest