KBO-Dansmiddag in Den Asseldonk

Het doet de KBO-Bergen uitermate goed te mogen concluderen, dat er telkens toch weer nieuwe initiatieven ontstaan; terwijl de volksmond zegt: “in Bergen kan dat allemaal toch niet”. Dus wel degelijk, want de gemeente heeft door de Maasduinen Courant een kleurrijke spreekbuis gekregen om de Bergenaren kennis te geven van de KBO-dansmiddag elke eerste woensdagmiddag van de maand. Aanstaande editie, op woensdag 4 maart met de carnaval net achter de rug en de muizen die dood onder de kast is de opmaat voor een gezellige en sociale  bijeenkomst waar naar hartenlust gedanst kan worden, want daar komt men tenslotte voor en waarbij de laatste belevenissen uitgewisseld kunnen worden. Leo, de vaste muzikant speelt het steeds weer klaar om alle gasten tevreden en opwekt door zijn stemmige muziek huiswaarts te laten gaan en de jurytafel van Dichterbij gaat daar vol in mee. Bij vervoersproblemen benader dan tijdig de Ouderenbus van het OCB. Het is algemeen bekend; dansen is een van de oudste manieren van vermaak; goed voor geest en leden. De gevarieerde muziek van Leo heeft voor elk wat wils en verzoeknummers worden ook gehonoreerd. De activiteitenbegeleiders van KBO-Bergen zouden het leuk vinden ook weer nieuwe gasten te mogen begroeten; want iedereen is welkom, lid of geen lid van KBO-Bergen.

“Wij willen zowel de Bergenaren als ook de mensen uit de omgeving een gezellige, ontspannen middag bieden.”

De KBO-dansmiddag vindt plaats op de eerste woensdag van de maand en is van 14.00 tot 17.00 uur in Den Asseldonk in Nieuw Bergen, de entree is 4 euro per persoon.

Ook interessant

Maasduinen Centraal feliciteert alle geslaagden

Maasduinen Centraal feliciteert alle geslaagden

De sociale media worden overspoeld met berichten van geslaagde scholieren en studenten. Wij als Maasduinen Centraal willen allen die hun eindexamenjaar positief hebben afgesloten, zeker ook gezien de bijzondere omstandigheden waarin dit in deze coronatijd heeft moeten...

Blijde grootouders verwelkomen Fenne

Blijde grootouders verwelkomen Fenne

Bergen | Gerda en Leo Curfs uit 'Oud' Bergen zijn op eerste pinksterdag, maandag 1 juni trotse grootouders geworden van een prachtige kleindochter genaamd Fenne. Fenne is geboren in Nijmegen en is de dochter van Janneke Boeijen en Ties Curfs.  

Exploitatie Alverman zonder eerste elftal HRC ’27

Exploitatie Alverman zonder eerste elftal HRC ’27

Naar nu blijkt was het al enige tijd bekend dat de voetbalvereniging uit Afferden HRC '27 voor komend seizoen geen representatief eerste elftal op de been zou kunnen brengen. Met het naar buiten brengen van die informatie is gewacht totdat de gemeenteraad van Bergen...

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad