Koninklijke onderscheiding voor Gerrie Peters

Koninklijke onderscheiding voor Gerrie Peters

door | jan 29, 2018 | Familienieuws, Huwelijken, Siebengewald | 1 reactie

Op maandag 29 januari heeft burgemeester Pelzer de Koninklijke Onderscheiding uit aan G.M. (Gerrie) Peters uit Siebengewald uitgereikt. Dit gebeurde tijdens de jaarvergadering van de Scheidsrechtersvereniging Boxmeer – Cuijk e.o. Hij wordt onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Lees meer >>>

Tot 2005 was de heer Peters (70) werkzaam als chef onderhoudsplaats bij de Fa. Morawek (onderdeel van Bayer Werke). Naast zijn werk was hij voorzitter van de ondernemingsraad. Verder heeft hij een bedrijfsvoetbalteam opgericht en organiseerde hij wedstrijden tussen de Nederlandse en Duitse locatie.

Naast zijn werk was hij als vrijwilliger zeer actief in het verenigingsleven.

Voetbal

Gedurende 30 jaar, tot 2007, was hij scheidsrechter bij voetbalvereniging Stormvogels Siebengewald en de KNVB. Vanaf 1987 was hij daarnaast bestuurslid (1987-1993) en penningmeester (1993-heden) van de Scheidsrechtersvereniging Boxmeer-Cuijk. Deze vereniging is een onderdeel van de landelijke Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters. Zij behartigt de belangen van de voetbalscheidsrechters in de regio en werkt nauw samen met de KNVB. De heer Peters was niet alleen bestuurslid, maar ook actief bij de organisatie van verschillende activiteiten en bijeenkomsten.

Paardensport

Ook bij Paardensportvereniging Bergamo te Gennep is de heer Peters al vanaf 1996 actief als vrijwilliger en daarna als voorzitter en penningmeester. Daarnaast verricht hij hand- en spandiensten voor de vereniging en organiseert mede de dressuurwedstrijd. Bij de oprichting van het Nederlands Haflinger Paarden Stamboek had hij een voortrekkersrol. Al sinds 2013 is hij betrokken bij de organisatie van het Haflinger Event.

[rns_reactions]

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest