Liefdeszoektocht Marc gaat viraal

Marc zoekt de Liefde

Help #huisvriend Marc van Zuylen in zijn zoektocht naar de LIEFDE!DELEN IS TOF!1Limburg De Limburger Regiomaasduinen De Telegraaf dumpert.nl NU.nl

Posted by Christiswat on Wednesday, 1 August 2018
Leer hier Marc's oproep >>>

I done goofed….

Neem ff de tijd om dit te lezen, het is geen kettingbrief maar een oprecht verhaal en een oproep die ik nu op Facebook plaats.

Gister nacht (31-07-2018) Kreeg ik rond kwart voor 12 ‘s nachts van een kennis van me een app’je dat er een dikke tak over de weg lag. Ik was op dat moment even bezig met het ophalen van klanten voor me werk. Nadat ik het app’je had ontvangen en klaar was met m’n werk ben ik in de auto gesprongen en ben ik naar huis gereden. 
Daar heb ik vervolgens de kettingzaag getankt en in de auto gelegd. Ik ben toen met de auto naar de plek gereden waar de tak over de weg lag.

Ik kwam er al vrij snel achter dat de tak erg gevaarlijk nog half aan de boom vast hing. Na de situatie even te hebben ingeschat heb ik even gewacht tot dat Rijkswaterstaat erbij kwam. We hebben toen de tak aan de truck van Rijkswaterstaat vast gemaakt en van de weg gesleept, gelukkig brak de tak toen ook van de boom af. Ik heb toen aan de meneer van Rijkswaterstaat aangeboden om de tak door te zagen zodat de delen makkelijker aan de kant te slepen waren.

Er had zich al een kleine file opgebouwd aan beide zijden van de tak.

Waar ik heen wil met dit verhaal, oftewel de clou…

Ik was bezig met het doorzagen van de boomtak, waarbij omstanders mee aan het helpen waren met het opruimen van de takken. Onder deze mensen was er een jonge dame aanwezig….

Eenmaal alles doorgezaagd te hebben ging iedereen verder met het opruimen en was de tak zo van de weg geruimd. Nadat de tak was opgeruimd sprak deze leuke jonge dame mij aan om mij te bedanken, ik voelde me erg gevleid ☺️ Ze vertelde mij dat ze erg dankbaar was dat de tak zo snel van de weg was geruimd omdat ze Diabetes heeft en ze naar huis moest om insuline te spuiten. Ik voelde me daardoor toch wel een beetje een held 😊😊

Het vervelende echter is dat ik vanmorgen wakker word.. met vlinders in mijn buik… Ik krijg haar niet eer uit mijn hoofd.
Ik weet haar naam niet ik weet niet waar ze vandaan komt, het enigste wat ik nog weet is dat ze mooi half lang bruin haar heeft, iet wat kleiner is dan mijzelf en dat ze met de auto richting Gennep reed.

Ik had op zijn minst haar naam kunnen vragen, toch? Ja klopt maar op zulk soort momenten word ik vaak erg verlegen en durf dat dan niet zo goed 😳

Mijn hoop is eigenlijk dat ik haar nog eens zal ontmoeten, in de hoop dat Facebook een krachtig middel is om haar terug te vinden.

Zou je mij willen helpen om haar te vinden? Deel dit bericht dan zo veel mogelijk. En mocht de jonge dame in kwestie dit bericht lezen, ik was die jonge met die knal oranje pet op en uiteraard de kettingzaag in handen.

Dus DELEN DELEN DELEN DELEN

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest