Limburg Glasvezel zoekt ambassadeurs

In maart start de informatiecampagne om een glasvezelnetwerk in de gemeenten Bergen en Mook en Middelaar aan te leggen. Vanaf maandag 4 februari houdt Limburg Glasvezel informatieavonden voor vrijwilligers die mee willen helpen met de glasvezelcampagne. Deze ambassadeurs gaan voor ruim 10.000 gezinnen glasvezel mogelijk maken. Zij krijgen hiervoor een speciale korte training.

De belangrijkste taak van de ambassadeur is als deskundige je buurtgenoten voorzien van de juiste informatie. Er zijn taken voor verschillende vrijwilligers samengesteld op basis van tijd, variërend van het rondbrengen van informatiefolders in de buurt tot het coördineren en organiseren van inschrijf- en informatieavonden.

Waarom glasvezel?
Met glasvezel kun je onbeperkt en supersnel internetten, interactief en 8K tv kijken, radio luisteren en goedkoop telefoneren. Het kabelnetwerk van Ziggo en KPN kan al die data nauwelijks nog verwerken, zeker met een jaarlijkse stijging van circa 40 procent van het internetgebruik. Netwerken slibben dicht en dat levert nu al veel problemen op. Het kabelnetwerk wordt niet verder uitgebreid en daarom moeten de krachten gebundeld worden voor glasvezel want hiermee kan iedereen de komende 40 tot 50 jaar wél optimaal gebruikmaken van internet en tv. Men kan zich hier aanmelden als ambassadeur en voor de data van de informatieavonden voor ambassadeurs klik dan hier >>>

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest