Limburgs Kampioenschap tijdrijden in Well

Logo_VanVegchel_RechthoekV2

Limburgs Kampioenschap tijdrijden in Well

door | mei 16, 2017 | Fietssport, Well | 0 Reacties

Ongeveer 120 wielrenners uit heel Limburg zullen op woensdagavond 14 juni in diverse klassen met elkaar de strijd aangaan om Limburgs kampioen tijdrijden 2017 te worden. De wedstrijd wordt georganiseerd onder auspiciën van de KNWU.

De renners starten in Well op het Sluizencomplex ter hoogte van Brasserie In de Sluis. Vervolgens gaat het in noordelijke richting over de Oude Baan naar Nieuw Bergen tot aan de kruising met de Vogellaan. Daar slaan de renners rechtsaf de Ontginningsweg op. Aan het einde van de Ontginningsweg draaien ze rechtsaf de Ceresweg op richting Well. Ter hoogte van de Wezerweg keren de renners en gaan dan in noordelijke richting over de Ceresweg tot aan de Siebengewaldseweg. Daar ligt het 2e keerpunt en vervolgens rijden de renners terug richting de Ontginningsweg, rechtsaf de Ontginningsweg op, vervolgens linksaf de Oude Baan weer op, om zo te finishen op het Sluizencomplex in Well.

De parcourslengte bedraagt 25 km en zal in zijn geheel worden afgesloten die avond van 18 tot 21.30 uur voor alle verkeer.

Limburgs Kampioenschap tijdrijden in Well

...

Tour de L1mbourg doet Gennep aan

...

Stef van Rens en Zwembad Company grote winnaars van 3e Avond Wieler 4-Daagse

...

Avond Wieler 4-Daagse Well doneert aan Stichting History Aijen Herleeft

...

TC Gennep houdt ‘schitterende’ veldtoertocht

...
vacature-bergen
vacature-gennep

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest