Maasduinen Courant koppelt oude aan nieuwe media

MaasduinenCentraal (MDC) gaat in nauwe samenwerking met Van den Munckhof print & media een tweewekelijkse krant uitbrengen onder de naam ‘Maasduinen Courant’. Nadat bekend werd dat De Limburger ging stoppen met het huis-aan-huis brengen van de Via Bergen werd voor het MaasduinenCentraal duidelijk dat hier iets voor in de plaats moest komen. Met ingang van het nieuwe jaar 2020 zal de Maasduinen Courant elke twee weken in de hele gemeente Bergen worden gedistribueerd.

De Maasduinen Courant wordt een krant in tabloid-formaat van en voor de inwoners van de gemeente Bergen, waarbij de nadruk komt te liggen op de koppeling van de nieuwe media van het internet met de papieren versie van nieuwsverspreiding.

Naast de publicaties van de gemeente Bergen zullen actuele nieuwsberichten de krant gaan vullen met verwijzingen naar de website van MaasduinenCentraal.

MDC heeft reeds meerdere verenigingen gepolst om de distributie te verzorgen in de verschillende dorpskernen en zal als tegenprestatie een donatie doen aan hun clubkas. Geïnteresseerde verenigingen kunnen zich via e-mail Maasduinencentraal@gmail.com nog aanmelden. Op deze manier wil MDC haar band met de regio nog meer versterken en vloeit er van de advertentieopbrengsten een deel terug naar de Bergense samenleving waardoor verenigingen en clubs meer financiële armslag kunnen creëren.

Breaking news! Wij gaan .....

**BREAKING NEWS** Wij zijn trots met deze volgende stap! Gemeente Bergen Regiomaasduinen De Limburger

Posted by Maasduinencentraal on Tuesday, 19 November 2019

door | nov 19, 2019 | Gemeente Bergen, Krant, Video

Onderhoud Maasheggen in Voelkeskoel

Onderhoud Maasheggen in Voelkeskoel

Afgelopen weekend heeft de Werkgroep Openbare ruimte de in het voorjaar van 2018 geplante (400 meter) Maasheg in de Voelkeskoel nagelopen op uitval door de droogte en de dode toppen eruit gesnoeid. Ook is de eeuwenoude knot Essen aan de Krommediek weer bijgesnoeid. Nu...

Sinne Postma voorleeskampioen

Sinne Postma voorleeskampioen

De schoolkampioenen die op woensdag 22 januari in Den Asseldonk in Nieuw Bergen hebben voorgelezen waren Lieke Lucassen van de Catharinaschool uit Wellerlooi, Sinne Postma van De Klimop en Tess Peters van De Fontein uit Nieuw Bergen, Jente Bertrands van 't Diekske uit...

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht