Maasduinen Courant koppelt oude aan nieuwe media

MaasduinenCentraal (MDC) gaat in nauwe samenwerking met Van den Munckhof print & media een tweewekelijkse krant uitbrengen onder de naam ‘Maasduinen Courant’. Nadat bekend werd dat De Limburger ging stoppen met het huis-aan-huis brengen van de Via Bergen werd voor het MaasduinenCentraal duidelijk dat hier iets voor in de plaats moest komen. Met ingang van het nieuwe jaar 2020 zal de Maasduinen Courant elke twee weken in de hele gemeente Bergen worden gedistribueerd.

De Maasduinen Courant wordt een krant in tabloid-formaat van en voor de inwoners van de gemeente Bergen, waarbij de nadruk komt te liggen op de koppeling van de nieuwe media van het internet met de papieren versie van nieuwsverspreiding.

Naast de publicaties van de gemeente Bergen zullen actuele nieuwsberichten de krant gaan vullen met verwijzingen naar de website van MaasduinenCentraal.

MDC heeft reeds meerdere verenigingen gepolst om de distributie te verzorgen in de verschillende dorpskernen en zal als tegenprestatie een donatie doen aan hun clubkas. Geïnteresseerde verenigingen kunnen zich via e-mail Maasduinencentraal@gmail.com nog aanmelden. Op deze manier wil MDC haar band met de regio nog meer versterken en vloeit er van de advertentieopbrengsten een deel terug naar de Bergense samenleving waardoor verenigingen en clubs meer financiële armslag kunnen creëren.

Breaking news! Wij gaan .....

**BREAKING NEWS** Wij zijn trots met deze volgende stap! Gemeente Bergen Regiomaasduinen De Limburger

Posted by Maasduinencentraal on Tuesday, 19 November 2019

door | nov 19, 2019 | Gemeente Bergen, Krant, Video

Weer veel Maasduinen Derby’s komend seizoen

Weer veel Maasduinen Derby’s komend seizoen

Het beloofd een mooi voetbalseizoen te worden in de Maasduinen. Net als vorig seizoen zijn er zes teams uit deze regio zijn bij elkaar in de vierde klasse ingedeeld waardoor er maar liefst 30 Maasduinen Derby's op het programma komen te staan. DEV Arcen is jammer...

Kwekerij Roobeek krijgt nieuwe tak

Kwekerij Roobeek krijgt nieuwe tak

Plantenkwekerij Roobeek in Arcen gaat inpakken en niet zo'n klein beetje. Op 1 november moet de hal van bijna 3.000 vierkante meter klaar zijn en kan het bedrijf met haar nieuwe tak 'Fulfilment Center Arcen' per 1 januari van start gaan. Het concept hierbij is dat via...

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad