Mai- und Brunnentag in Goch

Goch staat zondag 6 mei opnieuw in het teken van het Mai – und Brunnentag, Onder het motto ‘met elkaar zonder grenzen, elkaar ontmoeten en begrijpen’ hebben Werbering Goch, SumMmertime Gennep en stichting GNG ( Gennep-Niers-Goch) van 11.30 tot 16.00 uur een aantrekkelijk programma samengesteld.

Naast muziekoptredens van The Goldies en Chapeau uit Gennep en het Kolping Chor uit Goch tonen beeldend kunstenaars uit Duitsland en Nederland hun werk, zijn er modeflitsen en zijn alle winkels open.
Naast deze activiteiten presenteren zich ook verenigingen in de straten van Goch. Het Haus zu den fünf Ringen is de centrale plek voor de muziek- en dansoptredens. Daar is ook een expositie gratis te bezoeken. Bovendien kan men deelnemen aan een gratis stadwandeling om 12.30 uur en 13.30 uur. De start is eveneens bij het Haus zu den fünf Ringen.

Dit jaar bestaat opnieuw de mogelijkheid om tegen betaling van 5 euro gebruik te maken van een pendelbus tussen Gennep en Goch. De bus vertrekt om 11.00 en 12.00 uur vanaf het Europaplein in Gennep en stopt om 11.05 en 12.05 bij café De Pub in Ottersum. Mocht de afstand naar het Europaplein een probleem zijn dan kan gebruik gemaakt worden van de Buurtbus (reserveren zaterdag tussen 10.00 – 12.00 uur via 06-14706405). Voor de Norbertusbus ( rolstoelvervoer) kan gebeld worden naar Piet ten Haaf (tel. 0485-512550). Wie met de fiets naar Goch wil, kan een gratis fietsroute afhalen bij het VVV kantoor in Gennep.

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht
468 ad

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest