Milsbeek klaar voor de laatste asperges

Milsbeek klaar voor de laatste asperges

door | jun 19, 2017 | Eten-drinken & slapen, Milsbeek | 1 reactie

Milsbeekse Aspergefeesten

Op 24 en 25 juni 2017 organiseert CV De Diepenkikkers, in samenwerking met familie Berns, de eerste ‘Milsbeekse Aspergefeesten’. Op de landerijen van de familie Berns aan de Rijksweg zal een heus feestterrein worden ingericht van waaruit een prachtig evenement wordt georganiseerd.

Het programma start op zaterdag 24 juni om 20.30 uur. Op deze avond staat er een feestavond gepland in onze grote feesttent met medewerking van de topformatie ‘Wir sind Spitze’ Kaarten à € 12,50 zijn in de voorverkoop te koop bij de SPAR (Milsbeek) Het Hof (Gennep) Texaco Oomen (Groesbeek) of online via onderstaand adres.

“Op zondag 25 juni zal er vanaf 13.00 uur een culinair festival plaatsvinden in het teken van ‘de asperge”, zegt Koen Jos Berns van de gelijknamige asperge kwekerij. “Deze dag zullen diverse lokale en regionale ondernemers zich presenteren met heerlijke culinaire hapjes en drankjes met de asperge als basis. Entree op deze dag bedraagt € 2,50 per persoon. U kunt dan gebruikmaken van de diverse proeverijen. Verder wordt er een portie heerlijke verse asperges ‘op zijn Limburgs’ geserveerd door Restaurant `t Töpke uit Milsbeek. Deze asperges kunt u nuttigen onder het genot van een echt aspergebiertje of wijntje op ons schitterende binnenterrein. Voor het portie asperges kunt u een voucher à € 10,- (incl. entree!) kopen in onze winkel, online bestellen of bij Restaurant ’t Töpke”, besluit Berns.

“Ook kunt u zich op deze zondag laten rondleiden door het bedrijf van de familie Berns. Tevens zal er deze dag een loterij worden gehouden waar prachtige prijzen te winnen zijn. De zondagmiddag/-avond zal muzikaal opgeluisterd worden door Hofkapel de Suukerruuve in combinatie met DJ Bart. Uiteraard is er ook gedacht aan onze jeugd! Er zijn diverse attracties, spellen en luchtkussens aanwezig op het terrein. Verder kan de jeugd leren ‘asperge steken’ op het landgoed van de familie Berns”, vertelt Twan Spikmans. (voorzitter van de Aspergefeesten)

Hopelijk met prachtig weer zien wij u allen graag op 24 en 25 juni aanstaande ‘Op de Milsbèk’.

Locatie: Kwekerij Berns, Rijksweg 35B Milsbeek www.aspergefeestenmilsbeek.nl

[rns_reactions]

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest