Milsbeek pakt koppositie in vierde klasse

SV Milsbeek heeft ook zijn vierde overwinning op rij te pakken. Met een degelijke prestatie werd tegenstander SES op een regelmatige nederlaag getrakteerd en nam Milsbeek de koppositie over van Achilles Reek. Met de moeizame zege van vorige week pakte Milsbeek het deze keer wat energieker aan en liet het zien dat er maar een ploeg was die de drie punten zou binnen slepen. (Door Theo Hendriks)

De eerste aanval uit het boekje gaf al aan dat er aanvallend gespeeld ging worden, middenvelder Sabet duikt links in de ruimte en rechtsback Derksen verzuimt om de score te openen. Na een kwartier zet Milsbeek de ploeg uit Langenboom onder druk en wordt een schot van Bas Broekman na een prachtige aanval nog gekraakt. Maar de volgende aanval wordt fantastisch vallend binnen gekopt door Pepe ten Hoeve na een voorzet van Wahid Rashidi. Milsbeek leidt na 16 minuten met 1-0.

Enkele minuten later is het andersom en is het Pepe ten Hoeve de voorbereider die na een rush over rechts uitlinker Wahid Rashidi een niet te missen kans geeft. De ervaren spits scoort de 2-0. Na dit sterke begin neemt de ploeg van interim coach Jan Smittenberg gas terug en speelt even slordig en balverlies op het Milsbeekse middenveld levert zowaar een kansje op voor de tot nu toe kansloze ploeg uit Langenboom. De Roodzwarten zetten weer aan en missen in de persoon van Jurre Berns een mooie kans om de wedstrijd al voor rust te beslissen. 

Na vijf minuten in het tweede bedrijf gooit de thuisploeg daadwerkelijk de wedstrijd op slot als Bas Broekman goed doorgaat op de keeper en via een kluts de 3-0 maakt. Hierna worden de toeschouwers niet meer verwarmd door het spel van beide ploegen. Milsbeek neemt gas terug en SES kan buiten twee kleine kansjes weinig tot niets creëren . De jonge Rood Zwarte brigade speelt zeer geconcentreerd de wedstrijd uit en de score had aanzienlijk hoger uit kunnen vallen als invaller Daniel Janssen niet twee opgelegde kansen om zeep hielp. Ondanks dat was Milsbeek duidelijk een maatje te groot voor SES en staat het bovenaan in de vierde klasse H.

Nipte nederlaag Vitesse ’08 in Groesbeek
Vitesse ’08 uit Gennep kan maar niet winnen dit seizoen. Na negen wedstrijden werd er slechts twee keer gelijk gespeeld en daarmee staat de Gennepse formatie samen met Estria stijf onderaan in de derde klasse. Ook afgelopen zondag wilde het maar niet lukken en Vrouwe Fortuna was Vitesse wederom niet goed gezind. Bij Groesbeekse Boys werd de wedstrijd werd met 0-1 verloren, waar er zeker een punt in had gezeten.

Weys - speciaal

Swertz Nederlands Kampioen Ankerkader 47/2

Alle NK's Ankerkader zorgen al lang van te voren voor opwinding bij de biljartfijnproevers.De beste Ereklassers bij elkaar! Voor diegenen die het kleine spel waarderen, en die de schijnbaar gemakkelijke maar in de praktijk zo moeilijke balbeheersing op...

Resia verliest koppositie, zegereeks Astrantia

Op sportpark De Heikant heeft de ploeg uit Middelaar goede zaken gedaan door SVOC '01 met 6-0 te verslaan. Een voorzet vanaf links, die over iedereen heen ging, belandde in de voeten van Thijn Fransman die drukte op zijn beurt doeltreffend af voor de 1-0....

Ranglijst 4G schuift ineen

Omdat er in de kop van de ranglijst punten worden verspeeld en onderin punten worden gesprokkeld is de ranglijst van de vierde klasse G wat compacter geworden en is er nog niets beslist. Blijkbaar kan in deze klasse iedereen van iedereen winnen....

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest