Mix aan muziekstijlen derde editie Siebengewalds Treffen

Mix aan muziekstijlen derde editie Siebengewalds Treffen

door | mei 15, 2018 | Gemeente Bergen, Muziek uit de regio, Siebengewald | 0 Reacties

De derde editie van het Siebengewalds Treffen op zaterdag 26 mei verrast met een mix aan muziekstijlen. Rock, easy listening, akoestisch, grunge, pop, hardcore en heel veel hits heeft dit lokale muziekfestival op de feestweide achter café-zaal De Heidebloem te bieden.

Vanaf 17.30 tot 1.00 uur die zaterdagavond betreedt een aantal bands en solisten het podium. In willekeurige volgorde: de band Surprize vermaakt het publiek met feestelijke rocknummers, popband Todays Finest gaat knallen met dansbare hits en rustpuntje Lady M zet de toon met nummers als ‘We’ll meet again’.
De jongere garde is vertegenwoordigd met Ketters en Koters, een schoolband onder wie Daan Janssen uit Siebengewald. Het enthousiasme van deze garagerock/grunge band komt tot uiting in nummers van enkele wat minder bekende bands. Beers and Wines staat ook dit jaar op het podium en brengt een mix van popballads met een vleugje rock. Stevige muziek is eveneens in goede handen bij de band Bite the Bullet met zanger Rob Heemskerk. Tegenhanger vormt de damesgroep Limited Edition die aangevuld met een toetsenist en gitarist wat rustige nummers vertolkt van Miley Cyrus, Ed Sheeran en Frank Boeijen. Is de volgorde van optreden nog niet duidelijk, zeker is wel dat dj Anna Crystal vanachter haar turntabel een flitsend slot breidt aan dit derde gratis muzikale treffen in Siebengewald.

Foto: Beers and Wines staat ook deze editie op het podium.

peace
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht
468 ad

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest