Montagnards blijft verliezen, winst voor Heijen

Montagnards blijft maar verliezen, zo ook zondag op sportpark De Venhorst in Nieuw Bergen. Vooral balverlies in de opbouw doet de mannen uit Bergen de das om. Maar liefst drie keer weten de gasten uit Oostrum op die manier te scoren en winnen uiteindelijk de wedstrijd met 0-4. Montagnards heeft met 68 goals tegen inmiddels de meeste tegendoelpunten in de vierde klasse, twee meer dan hekkensluiter VVV ’03.

Video-ad

Een nipte zege voor Heijen thuis tegen AVV-America maakte de vreugde er nier minder om.

Sterker nog, doordat de enige treffer diep in blessuretijd viel en eigenlijk niemand meer op een overwinning had gerekend werd er toch nog een feestje gevierd.

Het was Maarten van der Burg die een terecht verkregen strafschop feilloos in de touwen schoot en daarmee Heijen lijstaanvoerder van de middenmoot in de vierde klasse maakte.

door | 15,apr,2019 | Bergen, Heijen, Montagnards, vv Heijen

Weys - speciaal

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

Lauf Racing Team past programma 2019 aan

**verklaring Lauf Racing Team**Beste fans en volgers van Lauf Racing Team,Tot onze spijt hebben wij helaas besloten om in 2019 NIET deel te nemen aan het Eurol NK Autocross.Vanwege privé keuzes kunnen wij de combinatie Eurol NK Autocross en Autocross Masters niet...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest