Mosa Joertsicus voor Elian en Jan Huibers – Krebbers

De Ald Prinse Còmpenì-j van de Maasjoerts heeft de Mosa Joertsicus uitgereikt aan Elian en Jan Huibers-Krebbers.

Elian is bekend als dirigente van de zangkoren Vocal Group Joy en Challenge. Met deze koren luistert zij vooral in Well al jaren feestelijke activiteiten op van verenigingen. Daarnaast verzorgt zij met deze koren serenades op recepties, bij jubilea en tijdens inhuldigingen. Tevens componeert de creatieve duizendpoot Elian carnavalsschlagers, schrijft teksten voor felicitatienummers en kunnen Wellse artiesten bij haar terecht voor muzikale begeleiding. En of dat nog niet genoeg is verzorgt zij bij diverse verenigingen presentaties. Tot slot is zij jurylid van de optochten in Well en was elf keer als eenling met mooie creaties, kartrekker in de Well Licht Optocht.

Dit doet ze samen met Jan, haar steun en toeverlaat. Jan maakt ook deel uit van de optochtcommissie van de zondag-optocht en vervult de jurybegeleiding van de Well Licht Optocht op carnavalsmaandag. Het verzorgen van boekjes en flyers voor beide optochten zit eveneens in zijn takenpakket.
Hun woning ‘Villa Kakelbont, zoals ze hun huis noemen, stellen zij nog steeds beschikbaar voor de ontvangst van het nieuwe prinsentrio op de avond van het prinsenbal, voor bezoek van Sinterklaas aan buurtvereniging Well-kom en activiteiten van Archief Well. Ook de juryleden van beide optochten in Well zijn hier welkom alsmede de twee koren voor de repetities.

Elian en Jan worden op de avond van het Concerto Mosa Joertsicus op zaterdag 9 februari 2019 in MFC de Buun nog eens extra in het zonnetje gezet.

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest