Muziek, regionieuws en evenement aankondigingen 24/7

Maasduinencentraal-Radio draait 24 uur per dag non-stop de allergrootste hits van nu en het verleden. 

Lokaal nieuws
Rond elk heel uur is er een kort nieuwsbulletin met uitsluitend lokaal/regonaal nieuws. Als je meer informatie over de nieuwsberichten wilt kun je op onze website terecht voor meer achtergronden. 

Evenementen
Tussen de muziek door houden we je op de hoogte wat er allemaal te doen is in de regio. Dus plaats je evenement in onze regiokalender dan hoor je deze vanzelf voorbij komen. 

Hoe luister jij?
Je kunt naar Maasduinencentraal-Radio op verschillende digitale manieren luister, bijvoorbeeld via diverse streamingdiensten zoals Tunein en Samcloud of via de player op onze website. Natuurlijk is het ook mogelijk om MDC-Radio te beluisteren via onze eigen App. 

VVD Gennep wil uitkeringsfraude aanpakken (PODCAST)

De VVD Gennep heeft de volgende schriftelijke vragen aan het college van burgemeester en wethouders gesteld.  1. Hoeveel statushouders en andere uitkeringsgerechtigden die een uitkering ontvangen hebben in 2019 al een aanvraag ingediend voor een...

CDA Gennep stelt vragen over de LOB – PODCAST

De CDA fractie verzoekt het college de navolgende vragen schriftelijk te beantwoorden:1. Hoe kunnen we de informatieverstrekking over de verkenningsfase van de Lob van Gennep verbeteren en mensen meer en beter betrekken bij dit traject?2. Op...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest