Nieuw aanspreekpunt ondernemers Mook

Nieuw aanspreekpunt ondernemers Mook

door | sep 13, 2017 | Gemeente Mook, Ondernemersnieuws | 0 Reacties

De gemeente Mook en Middelaar heeft een nieuw aanspreekpunt voor de ondernemers, Vera Wanders. Hieronder stelt zij zich kort voor.

Mijn naam is Vera Wanders en vanaf juni ben ik in dienst bij de gemeente Mook en Middelaar. Ik ben werkzaam als beleidsmedewerker Economische zaken en Toerisme & Recreatie. Daarnaast ben ik ook bedrijfscontactfunctionaris. Dit laatste houdt in dat ik het eerste aanspreekpunt ben voor alle ondernemers in de gemeente. Komende tijd probeer ik zoveel mogelijk bedrijven te bezoeken om kennis met jullie te komen maken. Verder kunnen we elkaar ook tegenkomen in de verschillende lokale platvormen waar ik aan deelneem. Jullie kunnen mij bereiken via vera.wanders@mookenmiddelaar.nl of telefonisch via 024-6969153.

[rns_reactions]
SLAGER DE BEST
de_smid_fc-logo-samengesteld-01

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest