Nieuwe gemeentesecretaris voor Bergen

Het college van B&W heeft Bert Timmermans benoemd als nieuwe gemeentesecretaris en algemeen directeur van gemeente Bergen. “Het college van Bergen is erg blij met de komst van Bert Timmermans. We zochten iemand met onder andere ervaring en gedrevenheid, twee kwaliteiten waaraan hij zeker voldoet.” zegt burgemeester Manon Pelzer.

Bert Timmermans (1962) is nu nog gemeentesecretaris / algemeen directeur in de gemeente Voerendaal.

“Gemeente Bergen is ambitieus, staat voor goede dienstverlening en zoekt nieuwe verbindingen met de samenleving. Ik vind het een uitdaging om in deze dynamiek richting te geven aan een doorontwikkeling van de organisatie die toegerust is op haar taken”, aldus de nieuwe gemeentesecretaris.

Ruime ervaring
Naast zijn huidige functie bij de gemeente Voerendaal is Bert Timmermans ook voorzitter van IGOM, een samenwerkingsverband van 33 organisaties in Midden- en Zuid Limburg. Hij heeft jarenlang ervaring met diverse managementfuncties bij gemeentelijke organisaties.

Bert Timmermans volgt Will Scheepens (1944) op, de huidige, waarnemend secretaris van gemeente Bergen.

112 – Oplichting door nep-PostNL bezorgers in de regio

De oplichters, gekleed als werknemers van PostNL zijn in heel Nederland actief (zoals in Noord Holland) en sinds kort ook in Venray, zo bleek uit een Facebookbericht. Ze bellen aan met een pakketje en zeggen dat er nog iets betaald moet worden,...

De Alde Knip uitgereikt aan De Broajers

De Alde Knip is een stimuleringsfonds voor de "jongere" wagenbouwers die door de "oudere" wagenbouwers wordt gesponsord. Op woensdag 4 december werd De Alde Knip uitgereikt aan de winnaars van 2019: De Broajers. Prins Mark III en prins Kevin hebben een...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest