Omroepsamenwerking Bergen – Gennep en Venray

Omroep Venray, Gennep News en Maasland gaan intensief samenwerken in een omroepcluster. Komende week wordt gestart met een overkoepelende regioredactie die dagelijks nieuwsberichten gaat verzorgen voor de radio en online. Op TV komt er een wekelijks regio-overzicht. De omroepen gaan ook de reclameverkoop centraal organiseren en facilitair samenwerken.

Op bestuursniveau vindt overleg plaats over een toekomstig organisatiemodel. Het belangrijkste uitgangspunt bij de samenwerking is dat de lokale identiteit van de omroepen gewaarborgd blijft.
Landelijk wordt aangestuurd op de vorming van streekomroeporganisaties. Door samenwerking wordt de slagvaardigheid van de lokale omroepen versterkt, en kunnen ze beter aan de eisen van de mediawet voldoen.

Gennep News en Maasland Radio werken al sinds september intensief samen. Met de toetreding van Omroep Venray ontstaat een sterk omroepcluster in de kop van Noord-Limburg dat ruim 70.000 inwoners bedient.

Bron: Website Omroep Venray

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

112 – Motorrijder naar het ziekenhuis

Op zondag 21 april is rond 11.15 een motorrijder op de afrit van de A77 bij Gennep er hard onderuit gegaan. De motorrijder is met onbekend letsel aan zijn voet overgebracht naar het ziekenhuis. Het betreft een eenzijdig ongeluk.   ...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest