Onverdiende nederlaag Vitesse

Vitesse ’08 uit Gennep leed in Oploo een onverdiende nederlaag op bezoek bij VV Excellent. Het was zelfs zo dat beide ploegen geen overwinning verdienden want daarvoor was het een te slechte wedstrijd met een minimum aan gecreëerde kansen.

Uiteindelijk was het een gemakkelijk gegeven penalty die in de rebound werd benut door Excellent waardoor de thuisploeg met de 1-0 zege aan de haal ging.

Video-ad

Vlak na de benutte strafschop kreeg Vitesse-speler Niek Hendriks na een wel erg zwaar bestrafte overtreding de rode kaart, waarna de gefrustreerde Gennepenaren hun ongenoegen aan de arbiter van dienst kenbaar maakten. Dit had gedurende de rest van de wedstrijd nog eens vier gele kaarten tot gevolg. 

Al met al een ongelukkige nederlaag voor Vitesse in een wedstrijd waarin beide teams er nauwelijks in slaagden om een mogelijk doeltreffende aanval op te zetten.

door | 15,apr,2019 | Gennep, Vitesse 08

Weys - speciaal

Siebengewald C wint bekerwedstrijd seniorenteams

Team Siebengewald C heeft maandag 17 juni in een spannende finalewedstrijd tegen team Siebengewald B de bekerwedstrijd seniorenteams Gemeente Bergen gewonnen. De derde en vierde plaats gingen respectievelijk naar team Bergen 1 en Bergen 2.De afgelopen...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest