Onverdiende nederlaag Vitesse

Vitesse ’08 uit Gennep leed in Oploo een onverdiende nederlaag op bezoek bij VV Excellent. Het was zelfs zo dat beide ploegen geen overwinning verdienden want daarvoor was het een te slechte wedstrijd met een minimum aan gecreëerde kansen.

Uiteindelijk was het een gemakkelijk gegeven penalty die in de rebound werd benut door Excellent waardoor de thuisploeg met de 1-0 zege aan de haal ging.

Video-ad

Vlak na de benutte strafschop kreeg Vitesse-speler Niek Hendriks na een wel erg zwaar bestrafte overtreding de rode kaart, waarna de gefrustreerde Gennepenaren hun ongenoegen aan de arbiter van dienst kenbaar maakten. Dit had gedurende de rest van de wedstrijd nog eens vier gele kaarten tot gevolg. 

Al met al een ongelukkige nederlaag voor Vitesse in een wedstrijd waarin beide teams er nauwelijks in slaagden om een mogelijk doeltreffende aanval op te zetten.

door | 15,apr,2019 | Gennep, Vitesse 08

Weys - speciaal
Weys - speciaal

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

Lauf Racing Team past programma 2019 aan

**verklaring Lauf Racing Team**Beste fans en volgers van Lauf Racing Team,Tot onze spijt hebben wij helaas besloten om in 2019 NIET deel te nemen aan het Eurol NK Autocross.Vanwege privé keuzes kunnen wij de combinatie Eurol NK Autocross en Autocross Masters niet...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest