Opening Uitkijktoren Wellerlooi met Anita Meyer

vacature-bergen

Opening Uitkijktoren Wellerlooi met Anita Meyer

door | jul 14, 2017 | Agenda & evenementen, Recreatie & toerisme, Wellerlooi | 2 reacties

Vrijdag 1 september wordt Uitkijktoren Wellerlooi officieel geopend. De wethouders van de gemeente Bergen zullen enkele kanonschoten lossen om deze prachtige aanwinst voor de regio te openen met aansluitend een mooi feestprogramma.

TorenPop

DJ Guido Jans van DDM Entertainment draait muziek voor jong en oud op zijn welbekende manier. Hij staat garant voor een gezellige avond met om 22.00 uur een grote vuurwerkshow vanaf de toren. Een grandioos schouwspel op hoog niveau, dat mag je niet missen.

Anita Meyer

Anita Meyer zorgt voor een spectaculaire finale van de eerste editie van TorenPop. In 2011 en 2017 werkte Anita Meyer mee aan het tv-programma ‘De beste zangers van Nederland’, waarin ze diverse nummers van andere zangers vertolkte. In navolging daarvan verscheen haar nummer 1-hit uit 1981, Why tell me why, opnieuw in de hitlijst met DJ Guilliano. Dat wordt feesten… Iedereen is deze avond van harte welkom en de entree in gratis.

Binnenkort meer informatie op www.uitkijktorenwellerlooi.nl en de facebookpagina van Uitkijktoren Wellerlooi. Graag tot 1 september.

[rns_reactions]
vacature-gennep
Weys - speciaal

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

2 Comments

  1. Een artiest uitnodigen die haar piek had in 1981….. typerend voor de tijdgeest waar de gemeente Bergen in leeft.

    Post a Reply
  2. Maar haar zang kwaliteiten zijn prima.

    Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest