Politiek en Pils: gezellig druk en interessant

Op 4 januari combineerde VVD Gennep Politiek en Pils met haar Nieuwjaarsreceptie. Met een glaasje bubbels werden de gasten verwelkomd in het zijzaaltje van de Old Inn, waar het meteen na 5 uur al behoorlijk vol stroomde. Ongetwijfeld mede vanwege de aanwezigheid van enkele prominente gasten. Zoals Joost van den Akker en Teun Heldens, beiden VVD kandidaat voor de Provinciale Staten verkiezingen van maart, alsmede Jaques-Michel Bloi, kandidaat voor de Europese verkiezingen in mei. Zowel fractievoorzitter Holger Rodoe als Wethouder Janine van Hulsteijn, keken in hun openingswoord terug op een succesvol jaar, waarbij ook de prettige samenwerking met de coalitiepartijen niet werd vergeten.

Aansluitend werd een trouw en zeer actief lid van VVD-Gennep nog even extra in het zonnetje gezet: Antoon Rodoe, die vele jaren actief geweest is als Burgerraadslid. En hoewel hij inmiddels uit die functie is teruggetreden, blijft hij ook nu nog enthousiast en betrokken bij de lokale VVD. Het officiële deel van de bijeenkomst werd afgesloten met een “vraag-en-antwoord” tussen Janine van Hulsteijn en VVD kandidaat Joost van den Akker. Daarbij lag de nadruk op wat Provinciale Staten voor de burgers in de provincie doet en dan vooral wat van de samenwerking tussen Gennep en de Provincie mag worden verwacht.

Daarna was het tijd voor het meer informele deel, gezellig bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Al met al een gezellige en voor VVD Gennep weer interessante en nuttige Pils en Politiek.

door | jan 6, 2019 | Gemeente Gennep, Politiek

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad