Prinsenbal bij de Waggelaars

Maandag 21 januari wordt tijdens een zinderend prinsenbal in feestzaal Pica Mare/4Events in Gennep duidelijk wie bij de Waggelaars de opvolger wordt van Prins Nico d’n Urste. Het prinsenbal begint om 19.22 uur en de zaal is open vanaf 18.45 uur.

Naast het aftreden van Prins Nico d‘n Urste en het uitkomen van de 49e Prins van CC voor 50+ de Waggelaars zullen dansgardes van Bombakkes en Tanzgarde Kranenburg optreden. Ook diverse artiesten geven acte de présence waaronder jeugdkoekskapel D’r Àn, Bombarie, Double Take, Gennepse Gemikste, Monika Voss en Christel & Quin. Al met al belooft dit prinsenbal weer een spetterende avond te worden waar nog lang over gesproken zal worden. Zoals gebruikelijk is de entree gratis. Kijk voor meer informatie op www.waggelaars.nl

Zaterdag 9 februari kan iedereen het nieuwe prinsenpaar van de Waggelaars feliciteren tijdens een gezellige receptie in feestzaal Pica Mare/4Events. Aanvang receptie om 19.11 uur. Aansluitend volgt een muzikale feestavond.

Vrijdag 1 maart (daags voor de Mèrt-zitting) houden de Waggelaars residentieavond in de Dragonder aan de Spoorstraat. Op deze gezellige carnavalsavond treden diverse lokale artiesten uit de directe omgeving op. De residentieavond begint om 20.00 uur en de entree is gratis.

door | jan 6, 2019 | Carnaval, Gemeente Gennep, Gennep

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest