Publicaties gemeente Gennep week 06

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Gennep week 06 – 2020

Bedrijfsbezoek Blowups

Dinsdag 28 januari heeft het college van B&W een bezoek gebracht aan het bedrijf Blowups in Heijen. Blowups maakt hoogwaardige 3D-objecten in allerlei maten van verschillende materialen. Producten van bijvoorbeeld A-merken worden vergroot. Alles wordt zelf gemaakt in de werkplaats in Heijen. Blowups heeft dertig jaar ervaring in het creatief bezig zijn met vorm, materiaal en afmeting. Het team bestaat uit zestien enthousiaste vakmensen en kent een platte hiërarchie waardoor de lijnen binnen de organisatie kort zijn.

Roel en Hub Rasker zijn de oprichters en eigenaren maar daarnaast zelf ook medewerkers. Als erkend leerbedrijf van creatieve opleidingen biedt Blowups jongeren de kans om kennis en ervaring  op te doen. Tijdens het bezoek gaf bedrijfsleider Jop Meuleman het college een inspirerende rondleiding en bekeek het college verschillende creaties.

Informatiebijeenkomst Uitbreiding Haven Heijen

Woensdag 19 februari vindt in gemeenschapshuis D’n Toomp in Heijen (Lijsbestersstraat 10) een informatiebijeenkomst plaats over het initiatiefplan Uitbreiding Haven Heijen. De bijeenkomst start om 19.30 uur en de geschatte eindtijd is 21.30 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur.

Het initiatiefplan Uitbreiding Haven Heijen heeft betrekking op de uitbreiding van de haven ten noorden van de kern Heijen, gecombineerd met natuurontwikkeling en de realisatie van hoogwaterbescherming. Teunesen Zand en Grint en AVG hebben bij de gemeente een verzoek ingediend voor een bestemmingsplanwijziging voor deze ontwikkeling. Bij dit verzoek hebben ze ook een milieueffectrapportage (MER) ingediend. Voordat dit verzoek ter besluitvorming wordt voorgelegd aan het college van burgemeester en wethouders, nodigen we u graag uit voor een informatiebijeenkomst.

Informatiebijeenkomst Zwarteweg

Op maandag 10 februari organiseert gemeente Gennep een informatiebijeenkomst over de verkeersmaatregelen aan de Zwarteweg in zalencentrum Trefpunt in Milsbeek. De bijeenkomst start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en de geschatte eindtijd is 21.00 uur. Wethouder Van Hulsteijn licht de verkeerssituatie in Milsbeek en de stand van zaken over de verbindingsweg toe. Projectleider Herman Meurkes licht toe welke verkeersmaatregelen de gemeente wil nemen aan de Zwarteweg. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Belastingaanslag 2020

In de tweede helft van februari ontvangt u de belastingaanslag voor 2020. Dit is een aanslagbiljet met de gemeentelijke belastingen en de waterschapsbelastingen. Heeft u een account op MijnOverheid.nl? Dan ontvangt u het aanslagbiljet online in uw Berichtenbox.

U ontvangt de belastingaanslag van BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen. Onze gemeente werkt op het gebied van belastingen in BsGW samen met nog 27 andere Limburgse gemeenten en Waterschap Limburg.

Regel het online
Uw persoonlijke belastingzaken regelt u snel en gemakkelijk op uw persoonlijke pagina op www.bsgw.nl. Daar logt u in met uw DigiD. U kunt daar onder andere:

•          uw aanslagen raadplegen;
•          uw rekeningnummer wijzigen;
•          een machtiging afgeven;
•          een bezwaarschrift indienen;
•          het taxatieverslag inzien;
•          een kwijtschelding aanvragen;
•          een persoonlijke vraag stellen.

Vragen en antwoorden
Op www.bsgw.nl vindt u veel antwoorden op vragen over de gemeentelijke en waterschapsbelastingen. Wilt u liever telefonisch contact? Houd dan rekening met wachttijden of bel een aantal dagen nadat u het aanslagbiljet heeft ontvangen. U heeft daarbij uw burgerservicenummer (BSN) nodig. Kijk voor meer informatie op www.bsgw.nl.

Ook interessant

Publicaties gemeente Gennep week 15

Publicaties gemeente Gennep week 15

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Gennep week 15 - 2020 Stichting IKL en gemeente Gennep gaan samen aan de slag om het buitengebied te verfraaien. Afgelopen jaren was het een groot succes en daarom wordt ook dit jaar weer bloemzaad uitgegeven om te zorgen voor...

Publicaties gemeente Mook en Middelaar week 14

Publicaties gemeente Mook en Middelaar week 14

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Mook en Middelaar week 14 - 2020 Beste inwoners van onze mooie gemeente Mook en Middelaar, Het coronavirus beheerst op dit moment ons dagelijks leven en dat zal helaas nog wel enige tijd duren. Dit merken alle inwoners van...

Publicaties gemeente Bergen week 14

Publicaties gemeente Bergen week 14

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Bergen week 14 - 2020 Afkoppelen loont, vraag subsidie aan Beperk uw bezoek aan het milieupark Bergen, hart van Nationaal Park De Maasduinen Dijkversterking Well Infographic Noodverordening corona Nestkastjes voor mezen voor...

door | feb 4, 2020 | Gemeente Gennep, Publicaties

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht