Publicaties gemeente Gennep week 20

vacature-gennep

Publicaties gemeente Gennep week 20

door | mei 16, 2017 | Gemeente Gennep, Publicaties | 0 Reacties

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Gennep week 20 – 2017

Werkzaamheden Julianalaan >>>>

Vanaf deze week t/m september 2017 voert aannemer Gebroeders van Venrooij onderhoudswerkzaamheden uit in de Julianalaan, Zuidoosterlaan en Davidlaan in Gennep. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: vervangen van de riolering, aanleggen hemelwaterriool, onderhoudswerkzaamheden openbare ruimte en vervangen van de openbare verlichting.

Meer informatie op www.gennep.nl.

Maaien van bermen >>>>

In week 21 t/m 24 worden de bermen binnen de gemeente Gennep gemaaid.

Fotowedstrijd gemeentegids >>>>

Voor de gemeentegids 2017/2018 zoeken we foto’s met het thema ‘Sporten en bewegen in de gemeente Gennep’. De fotografen van de drie foto’s met de meeste ‘likes’ winnen een mooie prijs. En de foto’s komen uiteraard prominent in de gemeentegids te staan. Ga naar facebook.com/gemeentegennep of gennep.nl/fotowedstrijd voor meer informatie. Deelnemen kan t/m 28 mei 2017.

Jaarprogramma ‘Gennep Buiten’ >>>>

Ook dit jaar draagt de gemeente weer bij aan het Jaarprogramma ‘Gennep Buiten’ van de Stichting IKL (Instandhouding Kleine Landschapselementen in Limburg). De gemeente co-financiert dit project waaraan de provincie Limburg de grootste bijdrage levert. “Alle Limburgers maken Limburg mee!” is de achterliggende gedachte van het project; IKL heeft de ambitie om met Alle Limburgers in het landschap actief te zijn. Samen wordt gekeken hoe ideeën van burgers waargemaakt kunnen worden. Basisscholen worden gestimuleerd om betrokken te worden bij het landschap. Ook worden initiatieven vanuit natuurwerkorganisaties gesteund (bijvoorbeeld de paddenoverzet door IVN). Daarnaast wordt kennis gedeeld in de vorm van o.a. snoeiworkshops (bv. de Hoogstamfruitsnoeibrigade in Ven-Zelderheide) en houthak-cursussen.

Zie ook: www.ikl-limburg.nl en www.landschapsdromen.nl.

Nieuw boek ‘Het Koningsven’ >>>>

Onlangs is het boek ‘Het Koningsven. Ontstaan, ontginning en herstel van een veengebied bij Milsbeek, Ottersum en Ven-Zelderheide’ verschenen bij uitgeverij Matrijs. Het boek is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Cultuurbehoud Milsbeek. ‘Het Koningsven’ maakt de geschiedenis van het Koningsven in al haar facetten inzichtelijk en vertelt hoe het landschap is ontstaan, hoe het veen verscheen en hoe de mensen door de eeuwen heen vorm hebben gegeven aan het landschap waarin ze leefden. Ook de natuurhistorie komt uitgebreid aan bod: de flora en fauna van toen en nu.

Het boek is te koop via de boekhandel en op www.matrijs.com voor € 24,95.

Publicaties gemeente Mook en Middelaar week 30

...

Publicaties gemeente Gennep week 30

...

Publicaties gemeente Bergen week 29

...

Publicaties gemeente Mook en Middelaar week 29

...

Publicaties gemeente Gennep week 29

...
vacature-bergen
de_smid_fc-logo-samengesteld-01

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest