Publicaties gemeente Gennep week 24

Publicaties gemeente Gennep week 24

door | jun 13, 2017 | Gemeente Gennep, Publicaties | 1 reactie

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Gennep week 24 – 2017

Aanleg vlonder Gennepermolen >>>>

Afgelopen week is gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van de vlonder langs de Niers, bij de Gennepermolen. Na een gebruikelijk explosievenonderzoek is het perceel vrijgegeven om te starten met de daadwerkelijke aanleg. Allereerst wordt grond afgegraven, zodat voldaan wordt aan de compensatiemaatregel voor het waterbergend vermogen. Vervolgens worden pontons in het water  geplaatst en volgt de bouw van de vlonder. Naar verwachting is de vlonder, een fraaie wandelpromenade onder de brug door, in september klaar. Meer informatie: www.gennep.nl/gennepermolen.

Controle hondenbelasting door BsGW >>>>

In de tweede helft van juni gaan controleurs van BsGW weer huis-aan- huis in onze gemeente controleren op het bezit van honden. Iedereen die één of meer honden houdt, is automatisch belastingplichtig en is wettelijk verplicht hiervan aangifte te doen. Het aantal honden op een adres bepaalt de hoogte van de aanslag. Het tarief voor de hondenbelasting, en meer informatie, vindt u op de website www.bsgw.nl.

Vierdaagse idee? >>>>

Donderdag 20 juli komen er weer duizenden wandelaars door onze gemeente. We roepen iedereen op om de route door onze gemeente feestelijk aan te kleden met versieringen, muziek, activiteiten. We hopen er, samen met bewoners, ondernemers en wandelaars, weer een prachtig feest van te maken!

Een leuk idee voor een activiteit of feestelijke aankleding tijdens de Vierdaagse? Dan kunt u in aanmerking komen voor een VersIERDAAGSEpakket van de gemeente Gennep en een eventuele vergoeding voor uw activiteit. Kijk op www.gennep.nl/vierdaagse voor meer informatie (ook over o.a. verkeersmaatregelen en vergunningen).

[rns_reactions]

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest