Publicaties gemeente Gennep week 28

Publicaties gemeente Gennep week 28

door | jul 10, 2018 | Gemeente Gennep, Publicaties | 0 Reacties

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Gennep week 28 – 2018

Vierdaagse door Gennep

Vierdaagse door Gennep

Ansichtkaarten en Vierdaagsebol
Op donderdag 19 juli komt de Nijmeegse Vierdaagse door gemeente Gennep. De 40 en 50 km-route lopen door Milsbeek. Net als voorgaande jaren kunnen alle wandelaars hier bij het ‘postkantoortje’ in de Langstraat een Gennepse ansichtkaart versturen. De 50 km-route loopt ook door Ottersum en Gennep. In de Zandstraat ontvangen de wandelaars een overheerlijke Gennepse Vierdaagsebol, aangeboden door de OVG.

Verkeersmaatregelen
In de kernen Gennep, Ottersum en Milsbeek worden verkeersmaatregelen genomen op donderdagochtend 19 juli. Zorgt u als bewoner/ondernemer aan de route dat de auto op donderdag 19 juli van 06.00 tot 13.00 uur buiten het parcours staat en dat leveranciers op de hoogte zijn? Deze locaties en bijbehorende maatregelen worden vooraf aangegeven met borden. Meer informatie over verkeersmaatregelen en de routekaart vindt u op www.gennep.nl/vierdaagse.

Omleiding Bus 83

In verband met de doortocht van de Vierdaagse rijdt buslijn 83 op donderdag 19 juli niet via het centrum van Gennep en niet via Ottersum. Lijn 83 rijdt dan vanaf het busstation Gennep via de Brabantweg en N271 naar Milsbeek, Drie Kronen en pakt daar de reguliere route weer op.

www.gennep.nl/vierdaagse

Duo-fiets voor Ven-Zelderheide

Duo-fiets voor Ven-Zelderheide

Ven-Zelderheide bezit sinds vorige week een duo-fiets: een driewieler voor twee personen met trapondersteuning. Met deze fiets is het voor ouderen makkelijker om een uitstapje te maken in hun omgeving, om te bewegen en onder de mensen te komen. De fiets is er voor alle inwoners van Ven-Zelderheide en ook de Zonnebloem (afdeling Ven-Zelderheide) mag er gebruik van maken. De duo-fiets is een initiatief van Stichting Bevordering Leefbaarheid Ouderen Ven-Zelderheide (BLOV). Dankzij goede samenwerking tussen en financiering door Stichting BLOV, gemeente Gennep, Rabobank en ANWB is de duo-fiets er gekomen. De fiets is gestationeerd bij De Uitkomst en kan via de dorpsondersteuner worden gereserveerd.

Inloopbijeenkomst zonnepark Heijen

Inloopbijeenkomst zonnepark Heijen

Op donderdag 12 juli 2018 is er een inloopbijeenkomst in Café Plan B, Hoofdstraat 39 in Heijen, over de ontwerp-omgevingsvergunning die is aangevraagd voor het aanleggen van een zonnepark. U kunt vanaf 16.30 tot 18.30 uur binnenlopen en de plannen voor het zonnepark van initiatiefnemer Kronos Solar bekijken. Deskundigen van Kronos Solar en de gemeente zijn aanwezig aan wie u vragen kunt stellen.

Tour de L1mbourg

Tour de L1mbourg

Woensdag 18 juli, de dag voordat de Vierdaagsewandelaars door onze gemeente komen, strijkt Tour de L1mbourg weer neer op de Markt in Gennep. Dit dagelijkse sfeervolle wielerprogramma rond de Tour de France is iedere Tourdag vanaf 16.30 uur te zien, live op L1 TV. Elke dag vanaf een andere locatie en met verschillende speciale gasten. Wielergemeente Gennep mag natuurlijk niet ontbreken.

Kom 18 juli een kijkje nemen op de Markt, of kijk op L1 TV om 16.30 uur (live) of naar de herhalingen in de avond.

peace
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest