Publicaties gemeente Gennep week 28

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Gennep week 28 – 2019

Burgerhulpverlening en AED, als elke seconde telt

Bij een hartstilstand zijn de eerste zes minuten cruciaal. Als iemand dan start met reanimeren en een AED aansluit, is de kans op overleven het grootst. Een ambulance redt het vaak niet om binnen zes minuten bij het slachtoffer te zijn. U misschien wel. Daarom zijn er burgerhulpverleners: vrijwillige hulpverleners met een reanimatiediploma of –certificaat die zijn aangemeld bij het alarmeringssysteem HartslagNu. Met dit systeem worden burgerhulpverleners vanuit de Meldkamer Ambulancezorg gealarmeerd als er in hun woon- of werkomgeving een melding is van een hartstilstand.

Beschikbare AED’s
Is uw bedrijf of organisatie in het bezit van een AED? En wilt u dat deze AED ingezet kan worden bij een hartstilstand in de buurt? Dan kunt u uw apparaat aanmelden op www.hartslagnu.nl. Zo kan uw AED snel gevonden worden bij een 112-melding van een hartstilstand. Raadpleeg www.hartslagnu.nl voor meer informatie.

Met spoed een reisdocument aanvragen?

Heeft u snel een nieuw reisdocument nodig? Dan kunt u een spoedaanvraag doen. Tegen extra betaling is uw document binnen twee werkdagen klaar. Let op: op dinsdag 16 en woensdag 17 juli is het om technische redenen niet mogelijk een paspoort of Nederlandse identiteitskaart met spoed aan te vragen. Ook is het niet mogelijk op woensdag 17 juli reisdocumenten op te halen. Doe het daarom op tijd.

Afspraak maken
Maak via de website www.gennep.nl of telefonisch via 0485-494141 een afspraak om een nieuw reisdocument aan te vragen. Bij een standaard aanvraag is uw reisdocument na vijf werkdagen gereed. Sinds kort is het mogelijk uw reisdocument tegen betaling te laten thuisbezorgen (niet bij spoedaanvragen). Kijk voor meer informatie op www.gennep.nl.

Wijziging route Vierdaagse

Er is een kleine wijziging van de 50 km-route van de Nijmeegse Vierdaagse, op het stuk gelegen tussen de Aaldonksestraat en de Ringbaan. De reden hiervoor is een nieuwe verzorgingslocatie van de ponyclub. De gewijzigde route is als volgt: Aaldonksestraat, Hoevensestraat, Panoven, Horsedwarsweg, Horssestraat, Ringbaan vervolg via de bestaande route.

Zonnige bedrijvencontactdag

Op donderdag 4 juli organiseerden de drie bedrijventerreinverenigingen van onze gemeente – De Grens, Ovenberg / Driekronen en 3H – een bedrijvencontactdag op het terrein van Noy Logistics in Heijen. Op deze zonnige middag presenteerden alle bedrijven zich in een kraampje op de informatiemarkt. Onder het genot van een hapje en drankje werd er volop genetwerkt. Ook de gemeente was aanwezig met de medewerkers van Bedrijvenloket+. Zij geven ondernemers advies en kunnen (verder) helpen bij onderwerpen als het starten van een bedrijf, het aanvragen van subsidie, bedrijfslocaties, vergunningen en arbeidsmarkt vraagstukken. Wilt u een persoonlijke afspraak maken? Kijk op www.gennep.nl/ondernemen wie uw aanspreekpunt is.

door | jul 9, 2019 | Gemeente Gennep, Publicaties

Publicaties gemeente Bergen week 42

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Bergen week 42 - 2019Commissievergadering oktober 2019Gratis Jekko Individuele inkomenstoeslag 2019 Raadsvergadering 21-10-2019 Verplichte publicaties Vrijwilligerszorg dementie [adrotate...

Publicaties gemeente Mook en Middelaar week 42

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Mook en Middelaar week 42 - 2019 Op vrijdag 4 oktober is de jaarlijkse Dag van de Ouderen in onze gemeente gehouden in gemeenschapshuis MFC de Koppel in Middelaar. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door de...

Publicaties gemeente Gennep week 42

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Gennep week 42 - 2019 Burgemeester Peter de Koning neemt na zeven jaar afscheid als burgemeester van gemeente Gennep. De gemeente biedt de burgemeester als dank voor zijn inzet een tot ziens-bijeenkomst aan....

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest