Publicaties gemeente Gennep week 35

Publicaties gemeente Gennep week 35

door | aug 29, 2017 | Gemeente Gennep, Publicaties | 0 Reacties

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Gennep week 35 – 2017

Subsidie voor kwaliteitsimpuls Genneps landschap

De gemeente Gennep zorgt samen met stichting IKL, Plattelandscoöperatie Limburg en Vereniging Nederlands Cultuurlandschap voor een landschappelijke opwaardering in het buitengebied van onze gemeente. Hiervoor is geld beschikbaar uit het Fonds Kwaliteitsverbetering Buitengebied. Een aantrekkelijk erf; op ecologisch, cultuur-historisch
of praktisch gebied verbetert de kwaliteit van de omgeving, voor bewoners en passanten.
Wilt u mooie hagen, fruitbomen of bosjes op uw erf realiseren? Of een mooie poel of natuurlijke landschapspoort? Neem dan contact op met het IKL. Het Fonds bekostigt het advies ter plekke en benodigde materialen. Zelf bent u verantwoordelijk voor de realisatie en het beheer na aanleg. Meer informatie bij Stichting IKL, Mark Luijten, m.luijten@ikl-limburg.nl.

Kermis in Heijen

Van zaterdag 2 tot en met dinsdag 5 september is het weer kermis in Heijen. Op de kermis staan de volgende attracties: Autoscooters, Boksbal, Draaimolen, Lucky Cranes, Aqua Blasta, Lijntrekspel, Ballengooien, Schietsalon, een Gebakskraam en een Snoepkraam.
De kermis is op zaterdag open vanaf 16.00 uur, op de andere dagen vanaf 14.00 uur. De attracties sluiten om 24.00 uur.

Werkzaamheden Ringbaan en Leembaan

Op 4 september gaan we van start met het verbreden en overlagen van de Ringbaan en Leembaan in de gemeente Gennep. De werkzaamheden worden uitgevoerd in 25 werkbare werkdagen. Tijdens het verbreden van deze wegen wordt een halve baanafzetting gerealiseerd. Een volledige afsluiting van de Ringbaan en Leembaan vindt plaats in het weekend van 23 en 24
september of dat van 30 september en 1 oktober, afhankelijk van het weer. Over de exacte datum van de weekendafsluiting (vrijdag 19.00 t/m zondag 22.00 uur) wordt u nog geïnformeerd.

Groot onderhoud asfaltwegen

Op 4 september start groot onderhoud aan de asfaltwegen in onze gemeente. De werkzaamheden worden uitgevoerd in 15 werkbare werkdagen. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden (het betreft hier vooral reparatievakken) is er enige verkeershinder. Met borden en verkeersregelaars wordt het verkeer in goede banen geleid.
De Kamperweg en Koningsvennen krijgen een geheel nieuwe asfalt-toplaag. Deze wegen worden dan tijdelijk geheel afgesloten voor verkeer. De exacte datum wordt o.a. in deze gemeenterubriek bekend gemaakt. Hetzelfde geldt voor de reparatiewerkzaamheden op de rotonde Brabantweg – Spoorstraat.

[rns_reactions]

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *