Publicaties gemeente Gennep week 37

Publicaties gemeente Gennep week 37

door | sep 12, 2017 | Gemeente Gennep, Publicaties | 0 Reacties

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Gennep week 37 – 2017

Vlonder en kunstwerk Gennepermolen

De vlonder aan de Niers ter hoogte van de Gennepermolen is gereed! Omwonenden en bezoekers kunnen de Niers vanaf de vlonder van dichtbij zien stromen, met uitzicht op een prachtige natuurlijke omgeving. Er kan een mooie wandeling over de vlonder gemaakt worden en bij mooi weer kunnen de voeten in het water.
Boven de vlonder, op de gevel van de Gennepermolen, is ook een bijzonder kunstwerk van Stichting NOX aangebracht. Op dinsdag 19 september (16.30 – 17.30 uur) vieren we de officiële ingebruikname en onthulling van deze aanwinsten voor Gennep. U bent van harte welkom.

Mantelzorgcomplimentenpas

De gemeente Gennep heeft samen met Het Ontzorg Team de mantelzorgcomplimentenpas ontwikkeld. Bent u meer dan 3 maanden per jaar, minimaal 8 uur per week, mantelzorger voor iemand in de gemeente Gennep?  Dan kunt u deze pas gratis aanvragen via het aanmeldformulier op onze website: www.gennep.nl/mantelzorgpas.
Team Toegang
Team Toegang van de gemeente Gennep coördineert de mantelzorg binnen de gemeente, zij zijn als volgt bereikbaar:
Telefoon: 0485-494141 (ma t/m do 08.30 – 12.30 uur, vr 08.30 – 12.00 uur)
E-mail: gemeente@gennep.nl
Bezoekadres: Poort van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep.
Korting met pas
Op vertoon van de mantelzorgcomplimentenpas, die op naam van de mantelzorger staat, kunt u bij diverse ondernemers en instanties in deze regio korting of aantrekkelijke deals krijgen. Op de website www.hetontzorgteam.nl/mantelzorgpas vindt u een overzicht van organisaties die meedoen en kortingen/deals geven. Onder het kopje ‘Uw voordelen met de mantelzorgpas’ ziet u in de middelste en rechterkolom (linkerkolom = alleen Venlo) de aanbiedingen voor ALLE mantelzorgers, waaronder die uit Gennep. De middelste kolom is te filteren op categorie. bijvoorbeeld cultuur of horeca. In de rechterkolom staan de deelnemers op alfabetische volgorde, inclusief locatie. Al deze deelnemers laten met hun speciale aanbiedingen zien dat ze de inzet van mantelzorgers zoals u waarderen!

Weekendafsluiting N271 Mook en Middelaar

In verband met groot onderhoud aan de N271 tussen Venlo en Mook wordt de weg ter hoogte van de Veldweg tot en met de Stationsstraat (gemeente Mook en Middelaar) van vrijdag 15 september 21.00 uur tot en met maandag 18 september 5.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Meer informatie: www.limburg.nl/infraprojecten of tel. 043 389 99 99.

Maaien van bermen

Op 18 september wordt weer gestart met het maaien van de bermen op verschillende plekken in de gemeente. De werkzaamheden duren vier weken.

[rns_reactions]
Weys - speciaal
SLAGER DE BEST

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest