Punt voor EWC, Heijen wint en verlengt contract met coach Ten Haaf

Heijen-coach Peter ten Haaf vierde afgelopen zondag zijn contractverlenging met een 2-1 zege op laagvlieger BVV ’27. De trainer was blij met het resultaat maar de manier waarop dat tot stand kwam minder. Het was een draak van een wedstrijd en eigenlijk pas beslist werd nadat de gasten met tien man kwamen te staan. Voor Heijen scoorde Niels Wabeke in de eerste helft en Jeroen Melis kopte tien minuten voor tijd de beslissende 2-1 binnen.

Een spectaculair scoreverloop in de eerste helft was voor de neutrale toeschouwer nog wel spannend. Nadat EWC ’46 in de 20. minuut op voorsprong kwam door Mimoun Akrom was het binnen tien minuten alweer gelijk. Kort voor rust kwam SVEB zelfs op voorsprong en was er langs de lijn stof tot napraten. In de tweede helft golfde het spel op en neer maar was het Roy Vrenken die voor EWC de gelijkmaker binnen schoot, eindstand 2-2.

DEV-Arcen kreeg koploper FCV uit Venlo op bezoek en kon in de eerste helft de zaakjes nog wel droog houden. Na de rust was het FCV dat een tandje bijschakelde en al snel de 0-1 liet noteren. DEV liet het daar niet bij zitten en wist binnen tien minuten de gelijkmaker te scoren door een doelpunt van Sjoerd Brands. De blijdschap was echter maar van korte duur want enkele minuten later nam FCV wederom de voorsprong in handen en in de slotminuut werd het zelfs 1-3.

door | 3,dec,2018 | Arcen, DEV, EWC, Heijen, vv Heijen, Well

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht